Σταμάτης Κραουνάκης: «Η ψυχή ήταν μαύρη πολλές φορές…»
Νέα

Σταμάτης Κραουνάκης: «Η ψυχή ήταν μαύρη πολλές φορές…»

Σταμάτης Κραουνάκης: «Η ψυχή ήταν μαύρη πολλές φορές…»

Οι «δυστυχισμένες» γιορτές που έχει περάσει

Ο Σταμάτης Κραουνάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε δύσκολες στιγμές που έχει περάσει ενόψει εορτών.

Ο τραγουδοποιός παραδέχτηκε ότι έχει περάσει «μαύρες» γιορτές είτε λόγω ενός έρωτα είτε λόγω οικονομικής καταστροφής του πατέρα του.

Στην ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου εάν τα έβλεπε όλα μέσα από τα δικά του «κόκκινα γυαλιά», ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε: «Έχω κλάψει, δεν ήταν όλα…Πολύχρωμα μπορεί να ήταν αλλά η ψυχή ήταν μαύρη πολλές φορές. Έχω περάσει και μαύρες γιορτές και δυστυχισμένες γιορτές. Έχω περάσει και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, για διάφορους λόγους. Ή από έναν μεγάλο έρωτα είτε λόγω καταστροφής οικονομικής του πατέρα μου. Υπήρχαν στιγμές που ήταν άσχημες γιορτές».

Και ανέφερε: «Αυτό σου κάνει, αυτό θυμάμαι μία πολύ κακιά χρονιάρα που είχαν έρθει φίλοι μου και είχαν φέρει κοτόπουλο και την είχαμε ψήσει σαν γαλοπούλα. Δεν είχαμε λεφτά. Είχαμε κάτι σαμπάνιες φτηνιάρικες. Μέναμε σε ένα ωραίο σπιτάκι με κήπο στο Φάληρο και πήρα ένα ποτήρι σαμπάνια και έβλεπα την Ακρόπολη και είπα “Υπόσχεσε στον εαυτό σου, αυτή την Πρωτοχρονιά να μην την ξαναπεράσεις ποτέ”».