Στάθης Παναγιωτόπουλος: Διώκεται για νέο κακούργημα ο παρουσιαστής
Νέα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Διώκεται για νέο κακούργημα ο παρουσιαστής

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Διώκεται για νέο κακούργημα ο παρουσιαστής

Παραπέμφθηκε σε άλλον ανακριτή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη δράση του στο διαδίκτυο, διαρρέοντας βίντεο με προσωπικές στιγμές που είχε με πρώην συντρόφους του, χωρίς την έγκρισή τους.

Σε πρώτη φάση, την περασμένη Πέμπτη, ο παρουσιαστής κατηγορήθηκε για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου» και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του.

Το πρωί της Δευτέρας, στις 9:30, ο ίδιος, πέρασε ξανά το κατώφλι του εισαγγελέα, για να απολογηθεί εκ νέου για μια νέα μήνυση που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο εισαγγελέας άσκησε ακριβώς με την ίδια κατηγορία, νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, στον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον παρέπεμψε σε άλλον ανακριτή.

Ως εκ τούτου, ο παρουσιαστής θα περάσει από δύο ανακριτές, ενώ όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, αναμένεται να υπάρξει και τρίτη μήνυση σε βάρος του, τις επόμενες ημέρες.

Ο πρώτος ανακριτής θα αποφασίσει για τις πρώτες υποθέσεις και αν θα κριθεί προφυλακιστέος, ενώ στη συνέχεια θα εξεταστεί και τι θα γίνει με τη νέα καταγγελία που υπάρχει σε βάρος του.