Σταύρος Σβήγκος: Η κοινή τηλεοπτική συνέντευξη με τη σύζυγό του, Έλενα Αϊβαλή
Νέα

Σταύρος Σβήγκος: Η κοινή τηλεοπτική συνέντευξη με τη σύζυγό του, Έλενα Αϊβαλή

Σταύρος Σβήγκος: Η κοινή τηλεοπτική συνέντευξη με τη σύζυγό του, Έλενα Αϊβαλή

Ο γάμος στο δημαρχείο, η βάφτιση του παιδιού τους και οι οικονομικές δυσκολίες

Μια σπάνια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη έδωσαν στο Pop Up ο Σταύρος Σβήγκος και η σύζυγός του Έλενα Αϊβαλή. Το ζευγάρι μίλησε για το γάμο στο δημαρχείο, τη βάφτιση του παιδιού του, αλλά και τις δυσκολίες στο χώρο του θεάτρου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

«Το πρόβλημα μου είναι μετά από 13 χρόνια δεν έχω ανασφάλεια για προτάσεις για δουλειά, αλλά για το μέλλον. Το βλέπω μαύρο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει το θέατρο. Παίζει με τη ζωή μου, την καθημερινότητά μου, την οικογένειά μου, την οικονομία μου. Δεν μπορώ να ονειρευτώ γενικά ή να μεγαλώσει η οικογένεια», είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Μιλώντας για τις δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν για να βιοποριστεί αποκάλυψε: «Δεν έχω ντραπεί για κάποια δουλειά εκτός θεάτρου, έχω ντραπεί για δουλειά μέσα στο επάγγελμα και έχω στεναχωρηθεί πολύ. Το επάγγελμα του ηθοποιού μπερδεύτηκε με το lifestyle. Είναι άλλη δουλειά να θες να είσαι διάσημος και να κάνεις ό,τι χρειαστεί για αυτό κι άλλη δουλειά να είσαι ηθοποιός».

Για τα παιδικά του χρόνια ανέφερε: «Μικρός έπαιζα μπάλα και έκανα και μαθήματα μπαλέτου με παρότρυνση του πατέρα μου».

Ενώ, στην ερώτηση αν είναι άθεος και γι’ αυτό δεν επέλεξε ένα θρησκευτικό γάμο απάντησε ως εξής: «Ο γάμος σε μια εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία, είναι μια μπίζνα, όπως και η βάφτιση. Τα λεφτά που φεύγουν είναι τεράστια.  Έχουμε παντρευτεί σε δημαρχείο μια χαρά. Επειδή η σύζυγός μου, όμως, πιστεύει, το παιδί βαφτίστηκε για να το ισορροπήσουμε και να γίνει και το δικό μου και το δικό της».

Με τη σειρά της η Έλενα Αϊβαλή μίλησε για τον σύζυγό της, αναφέροντας πως εκείνος ξεχωρίζει για: «Την απλότητά του γιατί εγώ με τους ηθοποιούς δεν είχα καλή άποψη», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν είναι δύσκολος, απλώς κάποιες φορές όταν θυμώνει το τραβάει λίγο. Θέλει το σωστό χειρισμό».

https://streamable.com/1onntw