Στεφανία Λυμπερακάκη: Ο χωρισμός της, η γνωριμία με τον Δημήτρη Κοντόπουλου και το εξομολογητήριο
Νέα

Στεφανία Λυμπερακάκη: Ο χωρισμός της, η γνωριμία με τον Δημήτρη Κοντόπουλου και το εξομολογητήριο

Στεφανία Λυμπερακάκη: Ο χωρισμός της, η γνωριμία με τον Δημήτρη Κοντόπουλου και το εξομολογητήριο

Τι είπαν ο συνθέτης και ο Φωκάς Ευαγγελινός για τη νεαρή τραγουδίστρια

Λίγες μέρες πριν από τον ημιτελικό της Eurovision στο Ρότερνταμ η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκε στο τηλεοπτικό «σπίτι» του Θέμη Γεωργαντά και το After Dark και μίλησε για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό.

Γεννήθηκε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και η καταγωγή της είναι από τον Έβρο. «Όταν είδα τον Σάκη Ρουβά είπα αυτό θέλω να κάνω. Με την Έλενα Παπαρίζου ήμουν πολύ μικρή», δήλωσε και συνέχισε: «Μου έκαναν πρόταση και είπα κατευθείαν ναι. Ήμουν στα Mad Awards και είδα εκεί τον Δημήτρη Κοντόπουλο και πήγα και του είπα είμαι αυτή. Εκείνος μου είπε να πάω στο studio να δούμε κάποια κομμάτια. Μετά έγινε η πρόταση για τη Eurovision και μετά ήρθε ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ήξερα ποιος ήταν αλλά δεν ήξερα ότι έχει κάνει τόσα πολλά για τη Eurovision».

Στην παρέα του Θέμη μπήκαν και ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός.

«Όταν ήρθε λέω θα είναι μια τρελή, αλλά όταν μιλήσαμε παραπάνω είδα ότι αυτά που λέει τα εννοεί. Την ψάξαμε και καταλάβαμε ότι δεν είναι μια τυχαία κοπέλα», είπε ο κ. Κοντόπουλος.

Η Στεφανία έχει πάει Euriovision jr το 2016. «Όταν μπήκαμε στο στούντιο είδαμε ότι έχει εκπληκτική φωνή».

«Η Στεφανία είναι ένα λαμπερό και ευγενικό παιδί και με ήθος. Δουλεύει πολύ σκληρά και είναι τσαούσα», είπε ο Φωκάς.

Την πρόταση την έκανε ο Δημήτρης Κοντόπουλος για τη Eurovision πέρσι, ωστόσο ο covid άλλαξε τα σχέδια.

«Δεν έχει καμία σχέση αυτό που θα δούμε με αυτό που ετοιμάζαμε πέρσι. Μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να δουλέψουμε τις λεπτομέρειες. Παρόλο που είναι ένα ντροπαλό πλάσμα, όταν είναι στη σκηνή μεταμορφώνεται σε μια super diva. Παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό που φτιάχνω είναι να είναι μια ιστορία. Να έχει κάτι να πει. Από το κομμάτι εμπνεύστηκα και μετά είναι το άτομο. Η έμπνευσή μου έρχεται από τον κινηματογράφο. Ψάχνουμε πάντα κάτι πρωτότυπο», δήλωσε ο χορογράφος.

Υπάρχει μυστικό για τη Eurovision ρώτησε ο Θέμης και ο Δημήτρης Κοντόπουλος απάντησε: «Νομίζω ότι όταν κάνεις κάτι πρέπει να είναι αληθινό. Όταν είναι αληθινό το εισπράττει και ο κόσμος. Αυτό που λένε για τεχνικές και φόρμες δεν συμφωνώ ότι υπάρχουν».

«Δεν είπα ποτέ στον Φωκά όχι, γιατί μου λέει εκείνος ότι θα κάνω ότι θέλω και ότι με κάνει να νιώθω άνετα. Ξέρουν τι μου αρέσει», πρόσθεσε η Στεφανία με τον Φωκά Ευαγγελινό να προσθέτει: «Εκείνη πρέπει να έχει την αυτοπεποίθηση. Σημασία έχει τι είναι καλύτερο για εκείνη».

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος επέλεξε χορευτικό κομμάτι και όχι μπαλάντα. «Είπαμε να ακολουθήσουμε το trend της εποχής που είναι το 80s. Δοκιμάσαμε πολλά κομμάτια, ανάμεσά τους και μια μπαλάντα. Αποφασίσαμε ότι το Last Dance είναι το πιο σωστό. Γράψαμε 4 κομμάτια», είπε ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

«Είχα πολύ άγχος στην Eurovision Jr. Τώρα όμως έχω και τον Φωκά και τον Δημήτρη μαζί», τόνισε η Στεφανία.

«Τώρα θα γίνει Americanvision και Asianvision και θα πάμε και εκεί. Έχουμε πρόταση», είπε ο Κοντόπουλος. «Είναι πολύ όμορφο να διαγωνίζεσαι, από την άλλη είναι και επίσης πολύ όμορφο όταν μπορείς να δώσεις πράγματα. Είναι όμορφο να είσαι μέρος ενός ονείρου. Της Στεφανίας είναι το όνειρό της και εμείς είμαστε μέρος του. Μπορεί να ακούγεται ρομαντικό. Αν δεν αγαπήσουμε το υλικό μας δεν γίνεται. Δεν είναι υποχρεωτικό ότι θα κάνουμε κάθε χρόνο Eurovision», πρόσθεσε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

«Κάθε χρόνο έχουμε πρόταση αλλά έχουμε κάνει στάσεις. Τα ζυγίζουμε», συνέχισε ο Κοντόπουλος.

Κανένας από τους γονείς της Στεφανίας δεν τραγουδούν. «Η γιαγιά μου λίγο τραγουδάει».

Για το μετά τη Eurovision. «Θα ήθελα να έρθω να μείνω στην Αθήνα και να δουλεύω μαζί με τον Δημήτρη και να τραγουδάω στα ελληνικά».

Για το κομμάτι της Κύπρου: «Μου άρεσε πάρα πολύ και η φωνή της είναι τέλεια», είπε η Στεφανία. «Είναι πάρα πολύ καλή», πρόσθεσε ο Κοντόπουλος

«Από ότι βλέπω και στα MadWalk μου άρεσε. Έχει δυναμική και ευκολίες πολλές. Αν δουλέψει θα είναι μια χαρά», τόνισε ο Φωκάς.

Της αρέσει το My Number One, το This is our night και το Οτοστόπ της Άννας Βίσση.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος δεν ακούει τα κομμάτια πριν πάει στη Eurovision. «Έχω καταλάβει ότι παίζουν ρόλο τα 3 λεπτά εκείνη τη στιγμή. Εκτός από ορισμένες φορές όπως στο Euphoria που είπαμε ότι αυτό είναι».

Η Στεφανία δεν φοβάται καμία άλλη χώρα αλλά της άρεσε πολύ η Ισπανία. Η μαμά της συγκινήθηκε όταν της είπε για τη Eurovision. «Ο μπαμπάς μου είπε ότι σε πιστεύω και θα σκίσεις. Ήξεραν ότι η Στεφανία θέλει αυτό και θα κάνει τα πάντα για να γίνει τέλεια».

Για τη σχέση που είχε στην Ολλανδία. «Είχα αγόρι στην Ολλανδία για δύο χρόνια. Δεν έχω χρόνο. Ακόμα τον αγαπώ πολύ αλλά θέλω να σκίσω για την Ελλάδα και δεν έχω χρόνο. Είπα για τώρα τέλος. Θα δούμε για το μέλλον».

https://streamable.com/mwlxoa

Το εξομολογητήριο

Ο Θέμης Γεωργαντάς πέρασε από εξομολόγηση τη Στεφανία.

Με τρεις λέξεις θα έλεγε ότι είναι τρελή, super girl και Ελληνίδα. Το μεγαλύτερο της ελάττωμα είναι ότι είναι ξεχασιάρα.

Το πρώτο celebrity crush που είχε είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ ο μεγαλύτερος φόβος της είναι τα τακούνια πάνω στη σκηνή.

Θα προτιμούσε να πέσει και όχι να κάνει φάλτσο στη σκηνή της Eurovision, ενώ η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει είναι ότι έχει κοιτάξει κινητό του συντρόφου της και έχει βρει πράγματα.

Θα απατούσε τον σύντροφό της με τον Αργυρό, ενώ αν ήταν άντρας για μια μέρα θα φλέρταρε την Kendal Jenner. Τη βραδιά της Eurovision θα έχει πάνω στη σκηνή τον χορευτή της Νίκο, ο οποίος είναι γούρι.

Το μεγαλύτερο hate comment που έχει δεχτεί είναι ότι είναι fake Greek, αλλά δεν απάντησε. Τέλος τσακώνεται με τη σχέση της επειδή είναι αφηρημένη.

Μετά τη Eurovision θα συνεργαστούν με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και μάλιστα έχουν μπει ήδη στο στούντιο. «Σίγουρα θα ακολουθήσει ένα άλμπουμ», είπε ο συνθέτης.

https://streamable.com/ojli4a