Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο προπονητής των διάσημων ονομάτων του τένις μιλάει για τα ταλέντα του
Νέα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο προπονητής των διάσημων ονομάτων του τένις μιλάει για τα ταλέντα του

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο προπονητής των διάσημων ονομάτων του τένις μιλάει για τα ταλέντα του

Η συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά στην “Αυτοψία” και στον Αντώνη Σρόιτερ είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον μιας και είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε γνωστό το τένις στη χώρα μας από τη μια μέρα στην άλλη με την απίστευτη πορεία του, η οποία όμως δεν ήταν εύκολη και λίγοι γνωρίζουν τις θυσίες που απαιτούνται για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο που βρίσκεται.

Πέρα από τον πατέρα του Στέφανου που μίλησε, έχει ιδιαίτερη σημασία η μίνι συνέντευξη του Πατρίκ Μουρατόγλου.

Ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται πίσω από την καριέρα αθλητών όπως η Σερένα Γουίλιαμς ενώ η ακαδημία του στις Κάννες, όπου προπονείται ο Στέφανος, θεωρείται “φυτώριο” ταλέντων στο τένις.

Οι δυσκολίες, το online Λύκειο και η εφηβεία

Ο Στέφανος αν και προπονείται από μικρός κάποια στιγμή σκέφτηκε να τα παρατήσει διότι έχανε. Αποκαλύπτει ότι τελείωσε το Λύκειο μέσω υπολογιστή καθώς ήταν ο μόνος τρόπος να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις προπονήσεις ενώ ομολογεί ότι δεν ζηλεύει τη ζωή των συνομηλίκων του. Αντίθετα οι συνομήλικοί του τον ζηλεύουν!

Το επίμαχο βίντεο για τη Βίσση και τον Ρουβά

Φυσικά ο Στέφανος μίλησε για την απήχηση της επιτυχίας του στην Ελλάδα αλλά και τα μηνύματα Ελλήνων διασήμων που έλαβε. Ο Στέφανος, όπως θα δείτε και στο βίντεο, δηλώνει ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ την Άννα Βίσση ή τον Σάκη Ρουβά, κάτι απόλυτα λογικό, αφού ζει και προπονείται στη Γαλλία!

Ο Πατρίκ Μουρατόγλου μιλάει για την ιδιαίτερη προσωπικότητα του Στέφανου

Το να μιλάει ένας προπονητής του μεγέθους του Μουρατόγλου με τα λόγια που θα δείτε στο βίντεο για έναν νέο αθλητή σαν τον Στέφανο έχει ιδιαίτερη αξία. Ο Μουρατόγλου εξηγεί γιατί ο Στέφανος είναι διαφορετικός και τι ήταν αυτό που τον έκανε να τον δεχτεί στην ακαδημία του.

Τι έφταιξε με τον Ναδάλ;

Ο Στέφανος εξήγησε στον Αντώνη Σρόιτερ τι ήταν αυτό που πήγε στραβά στον αγώνα με τον Ναδάλ στη Μελβούρνη. “Με χάλασε ο τρόπος του. Ήμουν εγκεφαλικά εξουθενωμένος. Με έκανε να παίζω πολύ χάλια και δεν ξέρω πώς το κατάφερε”, είπε.

Τι είπε ο πατέρας του Στέφανου για τις δυσκολίες της οικογένειας;

Ο πατέρας του Στέφανου, που είναι και προπονητής του, εξήγησε στον Αντώνη Σρόιτερ τις θυσίες που πρέπει να κάνει μια οικογένεια όταν το παιδί της προπονείται και ταξιδεύει συνεχώς στο εξωτερικό και ευχαρίστησε πρώτα από όλα τη σύζυγό του, τενίστρια και η ίδια, αναγνωρίζοντας πόσο έχει στηρίξει τον ίδιο και τον γιο της.