Στέλιος Κουδουνάρης: “Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος…”
Νέα

Στέλιος Κουδουνάρης: “Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος…”

Στέλιος Κουδουνάρης: “Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος…”

Έδωσε τη δική του απάντηση στο αν ξεστήνεται το σκηνικό του My Style Rocks

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε στην παρέα της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για το τι πρόκειται να συμβεί στο My Style Rocks.

“Έχουμε ανοίξει από χθες αλλά δεν δεχόμαστε ακόμα κόσμο”, δήλωσε για το ατελιέ του, ενώ η οικοδέσποινα της εκπομπής εκθείασε τη νέα του συλλογή και τόνισε ότι πρέπει να στηρίζουμε τους Έλληνες σχεδιαστές.

“Έχουμε χρέος όχι μόνο να στηρίξουμε την ελληνική μόδα αλλά και όλη την ελληνική παραγωγή”, τόνισε ο σχεδιαστής με σκοπό να στηρίξουμε την οικονομία της χώρας.

“Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να στηρίξουμε την Ελλάδα”, είπε.

Η κουβέντα πήγε στο My Style Rocks και η Κατερίνα του ζήτησε να δώσει απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούν ότι το σκηνικό του παιχνιδιού ξεστήθηκε και δεν θα ξαναγίνει.

“Εμείς συζητάμε συνεχώς με την παραγωγή. Σίγουρα, δεν μπορώ να σας πω κάτι συγκεκριμένο γιατί η κατάσταση είναι πάρα πολύ ρευστή”, είπε.

“Το σκηνικό είναι εκεί που το αφήσαμε”, συμπλήρωσε με νόημα.

“Περνάγαμε πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα και συνεχίσουμε να έχουμε επικοινωνία”, είπε για τους συνεργάτες του στο παιχνίδι μόδας, διαψεύδοντας ότι έχει κόντρα με τον Λάκη.

Τον ακολουθεί η Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram; Θα πήγαινε για φαγητό με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Στη συνέχεια, ο Στέλιος θύμισε στον Γρηγόρη Γκουντάρα ότι τον κατηγόρησε ότι έχει αφήσει οικογένειες στον δρόμο γιατί κλείστηκε στο καμαρίνι του και έκανε βεντετιλίκια.

“Δεν ισχύει αυτό, απλά βρήκα την αφορμή τώρα να σου απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο στο θέμα”, είπε.

“Έχω αισθανθεί προσβεβλημένος με αυτή την τοποθέτηση γιατί είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος στηρίζει την ελληνική οικονομία, έχοντας προσωπικό. Ξέρω πώς είναι να κρεμάς μία επιχείρηση”, συμπλήρωσε.

Τι θέση πήρε η Κατερίνα;

Η συνέντευξή του:

https://streamable.com/u4lhad