Στέλιος Κουδουνάρης: «Έχω άποψη για τα πάντα – Αν με βγάλεις εκτός εαυτού μιλώ κυπριακά»
Νέα

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έχω άποψη για τα πάντα – Αν με βγάλεις εκτός εαυτού μιλώ κυπριακά»

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έχω άποψη για τα πάντα – Αν με βγάλεις εκτός εαυτού μιλώ κυπριακά»

Γιατί φοράει συνέχεια μαύρα ρούχα;

Ο δημοφιλής fashion designer, Στέλιος Κουδουνάρης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι του αρέσει να λέει πάντα τη γνώμη του και αποκάλυψε ποιό πράγμα είναι αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο.

«Πολύς κόσμος θεωρεί ότι είμαι αγενής επειδή λέω αυτά που θέλω να πω, αλλά δεν τους αρέσουν. Νευριάζω, υπάρχουν συναισθήματα , είναι τόσες πολλές οι ώρες στα γυρίσματα του My Style Rocks που το ζούμε. Δεν υπάρχει κανένας ρόλος, είμαι έτσι κανονικά στη ζωή μου, στη δουλειά μου, με τους φίλους μου. Όποιος με ρωτήσει θα πω τα πράγματα όπως πρέπει να τα πω, όπως τα αισθάνομαι. Αν με ρωτήσει κάποιος. Είμαι ο καλύτερος σε αυτά, μόνο στα δικά μου δεν τα κάνω καλά. Έχω άποψη για τα πάντα μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου», δήλωσε.

«Παλιά ήμουν λίγο πιο παρεμβατικός, έλεγα τη γνώμη μου χωρίς να με ρωτήσουν. Αυτό το δούλεψα και το έφτιαξα. Αν με βγάλεις εκτός εαυτού μιλώ κυπριακά. Δεν βρίζω. Όταν καταλαβαίνω ότι μου λες ψέματα, ή να το ξέρω ότι  μου λες ψέματα, εκεί βγαίνω εκτός εαυτού», τόνισε.

«Στους φίλους και τους πελάτες μου θα απαντήσω όταν με ρωτάνε τη γνώμη μου, όταν μου στέλνει κόσμος μηνύματα για γνώμη απαντώ ευγενικά ότι δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί για να απαντήσεις κάτι πρέπει να ξέρεις το στυλ του άλλου, όλες τις συνθήκες, τις παραμέτρους», ξεκαθάρισε.

«Πολύ συχνά καταλαβαίνω τον χαρακτήρα κάποιου από το τι φοράει. Δεν βαθμολογώ έξω, αλλά σκέφτομαι. Παλιά όταν έβγαινα το βράδυ, πήγαινα στα μαγαζιά και παρατηρούσε όλα νυχτα, έκανα ιστορίες κλπ, τώρα δεν το κάνω», αποκάλυψε.

Τέλος, αποκάλυψε τον λόγο που φοράει συνεχώς μαύρα ρούχα.

«Σίγουρα δεν έχουμε συνεννοηθεί μεταξύ μας οι σχεδιαστές διεθνώς, δεν είναι κάποιο dress code. Εγώ βλέπω ότι, επειδή συνεχώς ασχολούμαστε με τους άλλους ανθρώπους, το τι θα φορέσουν, με το να σχεδιάσουμε, τα χρώματα, τα υφάσματα, όταν ερχόμαστε στον εαυτό μας, δε μπορώ να σκεφτώ τι θα βάλω. Θα πάρω τα ρούχα που θα με κάνουν να νιώθω ασφαλής, χωρίς να έχω πράγματα να παρατηρώ και να σκέφτομαι».

«Μπορεί να ασχοληθώ με το τι μαύρα θα βάλω αλλά στο τέλος είναι η στολή μου, αυτό που θα με κάνει να είμαι πιο ουδέτερος παρατηρητής», κατέληξε ο Στέλιος Κουδουνάρης.