Στέλιος Παρλιάρος: «Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο είμαστε φίλοι. Επειδή είμαστε φίλοι, όμως, σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;»
Νέα

Στέλιος Παρλιάρος: «Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο είμαστε φίλοι. Επειδή είμαστε φίλοι, όμως, σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;»

Στέλιος Παρλιάρος: «Με τον Φώτη Σεργουλόπουλο είμαστε φίλοι. Επειδή είμαστε φίλοι, όμως, σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας;»

Ο pastry chef με την πλούσια καριέρα σε μια εξομολόγηση για τη ζωή και τα «θέλω» του

Στο Bovary μίλησε για την γεμάτη ζωή του ο καταξιωμένος pastry chef Στέλιος Παρλιάρος.

Ο ίδιος είχε μια πλούσια καριέρα πριν γίνει γνωστός και στο ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις εκπομπές ζαχαροπλαστικής.

Ο σεφ μίλησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο για την προσωπική του ζωή ενώ έκανε μία απρόσμενη δήλωση για τον πολύ καλό του φίλο, Φώτη Σεργουλόπουλο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ανυπόστατες φήμες.

«Όταν κάτι δεν με ικανοποιεί και φτάνει στο τέρμα το σταματάω. Η δημιουργία είναι αυτή που με κρατάει 40 χρόνια χρόνια.

Το στόρι μου ξεκινά από το 1982 και οι καινούριοι νομίζουν ότι έγινα τώρα γνωστός. Δεν είναι έτσι. Θέλει πολλή δουλειά για να επιβιώσεις και να κρατηθείς. Να παραμείνεις επίκαιρος, στην εποχή. Να σε βλέπουν οι νέοι, τα πιτσιρίκια. Ακόμη και να σε ακολουθούν.

Από μικρό παιδί με έχει καθορίσει ο έρωτας, αλλά αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό μου. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο διπλανός μου, όπως δεν θέλω να ξέρουν τι κάνω εγώ. Όχι ότι είναι μυστικό. Οι φίλοι μου σαφώς ξέρουν, αλλά για ποιον λόγο να το μάθει και όλος ο κόσμος; Το βρίσκω λίγο “χυδαίο”. Και για αυτόν τον λόγο αποφεύγω τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. Κάνω σπάνια και καθορίζω από πριν τι θα πούμε. Ούτε θα πάω να μαγειρέψω, εφόσον έχω μία δική μου εκπομπή.

Παλιά, σε εκπομπές, ήμουν με μία κατσαρόλα στο χέρι και μαγείρευα, τώρα δεν έχω λόγο να το κάνω αυτό. Φτάνει».

«Είμαι ένας γνωστός άνθρωπος, αλλά δεν είμαι μαϊντανός. Δεν θέλω. Ίσως τα έκανα μικρότερος αυτά, πήγαινα σε πολλές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, αλλά τότε ήταν διαφορετικά τα πράγματα και σαφώς είχα άλλη ηλικία.

Θα σου πω κάτι που το βγάλανε χωρίς εγώ να δώσω δικαίωμα. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι πάρα πολύ φίλος μου. Έχουμε ταξιδέψει με παρέες μαζί, γελάμε, πάω στο εστιατόριό του, τρώω. Πώς να σου πω… Είμαστε φίλοι.

Επειδή είμαστε φίλοι, όμως, σημαίνει ότι το παιδί είναι δικό μας; Με πιάνει ένα κοριτσάκι πριν μερικά χρόνια, πρέπει να ήταν 2 χρονών το παιδί του Φώτη, σε μια εκδήλωση στα Γιάννενα και μου λέει “πώς είναι το παιδάκι σας;” και της λέω “μα δεν έχω παιδάκι!”. Δηλαδή, να ήταν αλήθεια να το παραδεχτώ, δεν έχω κάτι να κρύψω.

Πλέον πιστεύω ότι είμαι πολύ μεγάλος, αλλά αν ήμουν μικρότερος θα έκανα παιδί. Αγαπώ πολύ τα παιδιά» είπε.