Στέλλα Μιζεράκη: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Πάνος Ζάρλας ‘έφυγε’»
Νέα

Στέλλα Μιζεράκη: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Πάνος Ζάρλας ‘έφυγε’»

Στέλλα Μιζεράκη: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Πάνος Ζάρλας ‘έφυγε’»

Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν, απόψε, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τον Πάνο Ζάρλα περίπου έναν μήνα μετά τον θάνατό του εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος, στη Λεωφόρο Συγγρού, ανήμερα των γενεθλίων του.

«Έχω στεφθεί Μις Ελλάς»

Η Στέλλα Μιζεράκη, προτού λάβει μέρος στο Power Of Love, είχε συμμετάσχει και σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Η ίδια είχε αναδειχθεί «Μις Ελλάς», πριν από τρία χρόνια, ούσα μελαχρινή.

«Οι γονείς μου δεν ήθελαν να λάβω μέρος στο Power Of Love»

Η Στέλλα Μιζεράκη αποκάλυψε ότι δεν -αρχικά- δεν είχε δηλώσει συμμετοχή για το Power Of Love, αλλά για το My Style Rocks. Κατά τη διάρκεια των castings, όπως είπε, «δεν τους είχαν περιγράψει περί τίνος επρόκειτο».

Αν και στην αρχή δεν είχε εντυπωσιαστεί ερωτικά από κάποιον συμπαίκτη της, η Κρητικιά ανέφερε ότι «ο Πάνος Ζάρλας έδειξε ενδιαφέρον στην πορεία». Βέβαια, οι γονείς της ήταν αρνητικοί στο να λάβει μέρος σε ένα τέτοιο ριάλιτι. Η Στέλλα Μιζεράκη υποστήριξε ότι δέχθηκε να παρουσιάσει, μαζί με τον Πάνο Ζάρλα, την εκπομπή «Σκάσε και κολύμπα!» ιδίως λόγω άγνοιας κινδύνου. Η ίδια, πάντως, ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της τηλεόρασης και, κυρίως, αφότου ολοκληρώσει τις σχετικές σπουδές της.

«Όταν μου είπαν για το τροχαίο δυστύχημα του Πάνου Ζάρλα, δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Αναφερόμενη στον θάνατο του Πάνου Ζάρλα, η Στέλλα Μιζεράκη είπε: «Ήταν πολύ ξαφνικό και πολύ δυσάρεστο. Δεν μου είχε ξανατύχει να χάσω έναν τόσο κοντινό μου άνθρωπο». Η ίδια δήλωσε πως ήταν μαζί στο πάρτι γενεθλίων που είχε οργανωθεί από τη μητέρα του και εκείνη έφυγε για να παραλάβει τη μητέρα της, η οποία είχε έρθει από την Κρήτη αεροπορικώς. Η ξανθιά νικήτρια του περσινού Power Of Love τόνισε ότι έμαθε για το τροχαίο δυστύχημα από μια παλιά συμπαίκτριά της, την Τζούλια Καραγιάννη, που την ξύπνησε. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πήρα έναν πολύ καλό μου φίλο, του το είπε, πήγε από ‘κει, βρήκε τη μητέρα του (σ.σ. του Πάνου Ζάρλα) και του το επιβεβαίωσε». Έπειτα, έστειλε το δικό της μήνυμα για την οδική ασφάλεια.

«Δεν ήθελα ο Πάνος Ζάρλας να αγοράσει μηχανή»

Η Στέλλα Μιζεράκη εξήγησε γιατί δεν μπήκε από την πρώτη ημέρα στο σπίτι του Power Of Love, αλλά μερικά 24ωρα αργότερα: «Την πρώτη ημέρα που έφτασα στην Τουρκία, η μητέρα μου μού είπε: ‘Ο αδερφός μου έπεσε με τη μηχανή, είναι στην Εντατική και η κατάσταση είναι κρίσιμη». Έτσι, επέστρεψε στην Κρήτη ύστερα από συνεννόηση με ανθρώπους της παραγωγής.

Ο θείος της ανάρρωσε και της είπε ότι η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, πέρασε από πάνω του και τη στιγμή που έπεφτε, έβλεπε ότι τα δαχτυλίδια που φορούσε, έβγαζαν σπίθες.

Το γεγονός έκανε τη Στέλλα Μιζεράκη να μην θέλει να ανεβαίνει σε μηχανές και τόνισε: «Ο Πάνος Ζάρλας δεν είχε τη συγκεκριμένη μηχανή, δεν την είχε όταν ήμασταν μαζί. Δεν ήθελα να αγοράσει μηχανή, τον είχα παρακαλέσει να μην πάρει». Η ίδια πρόσθεσε, στη συνέχεια, για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της: «Ο Πάνος ήταν… Δεν μπορώ ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι ‘έφυγε’, να μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο».