Στέλλα Σολωμίδου – Η  Σερραία μαγείρισσα εξομολογείται: «Έχασα το παιδί μου και έπεσα σε κατάθλιψη. Με την εκπομπή σταμάτησα τα χάπια»
Νέα

Στέλλα Σολωμίδου – Η Σερραία μαγείρισσα εξομολογείται: «Έχασα το παιδί μου και έπεσα σε κατάθλιψη. Με την εκπομπή σταμάτησα τα χάπια»

Στέλλα Σολωμίδου – Η  Σερραία μαγείρισσα εξομολογείται: «Έχασα το παιδί μου και έπεσα σε κατάθλιψη. Με την εκπομπή σταμάτησα τα χάπια»

Την ανέδειξε ο Νίκος Μουτσινάς και την αγάπησε όλη η Ελλάδα

Την κυρία Στέλλα τη γνωρίσαμε μέσα από τα απολαυστικά βιντεάκια του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συνάντησε τη Σερραία μαγείρισσα, η οποία μίλησε για τη ζωή της και αποκάλυψε πτυχές που δεν φανταζόμασταν.

Όπως ότι η μοίρα τη χτύπησε με τον πιο σκληρό τρόπο, όταν έχασε ένα από τα παιδιά της και έπεσε σε κατάθλιψη. Λίγο αργότερα, της έγινε η πρόταση για τηλεόραση και η άλλη της κόρη την ενθάρρυνε να δεχτεί ώστε να ξεχαστεί.

«28 χρόνια ήμουν η  πρώτη ασφαλίστρια της Ελλάδας. Έχασα το παιδί μου και έπεσε σε κατάθλιψη, σε χάπια. Το τοπικό κανάλι έψαχνε μάγειρα και η κόρη μου για να με βγάλει από όλο αυτό μου πρότεινε να πάω να μαγειρέψω».

Ο άνδρας της αρχικά είχε τις επιφυλάξεις του για το νέο της βήμα αλλά εκείνη κάθε άλλο παρά πτοήθηκε. «Όταν ο άνδρας μου είδε την εκπομπή μού είπε “δεν θα ξαναπάς. Του είπα “λυπάμαι, έγραψα τρεις εκπομπές και έδωσα το λόγο μου ότι θα βγάλω τη χρονιά” και σταμάτησα τα χάπια».

https://streamable.com/chqqn8