Στην κορυφή του Twitter το Ratched: Το καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ έκανε πρεμιέρα στο Netflix
Νέα

Στην κορυφή του Twitter το Ratched: Το καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ έκανε πρεμιέρα στο Netflix

Στην κορυφή του Twitter το Ratched: Το καθηλωτικό ψυχολογικό θρίλερ έκανε πρεμιέρα στο Netflix

Ο Ryan Murphy δικαιώνει τους fans του (;αλλά όχι και τους κριτικούς!)

18 Σεπτεμβρίου οι fans του Ryan Murphy κάθισαν αναπαυτικά στον καναπέ τους για να απολαύσουν το νέο του project στο Netflix. Και φαίνεται πως τους καθήλωσε, αν σκεφτεί κανείς ότι «σκαρφάλωσε» στην κορυφή των προτιμήσεων της διαδικτυακής πλατφόρμας από τις πρώτες ώρες και βρέθηκε για τις επόμενες δύο μέρες στο νούμερο 1 των trends του Twitter.

Πρόκειται για μια δραματική σειρά που αφηγείται την ιστορία της Mildred Ratched, νοσοκόμας που εργάζεται σε άσυλο.

Το 1947 η Mildred φτάνει στη Βόρεια Καλιφόρνια αναζητώντας δουλειά σε κορυφαίο ψυχιατρικό νοσοκομείο, όπου πραγματοποιούνται παράξενα πειράματα στο ανθρώπινο μυαλό.

Η Mildred παρουσιάζεται αρχικά ως η τέλεια νοσοκόμα, όμως η ζωή αλλάζει διαρκώς και όταν αρχίζει να διεισδύει στο σύστημα ψυχικής υγείας και γνωρίζει όσους κινούν τα νήματα, αποκαλύπτεται το σκοτάδι που κρύβει μέσα της, επιβεβαιώνοντας πως τα τέρατα δεν γεννιούνται, αλλά δημιουργούνται.

Το Ratched είναι ουσιαστικά το prequel της ταινίας One Flew Over the Cuckoo’s Nest, που προβλήθηκε το 1975 και για το οποίο η Louise Fletcher κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης γυναικείας ερμηνείας.

45 χρόνια μετά η ιστορία επιστρέφει στη μικρή οθόνη εστιάζοντας σε έναν από τους γνώριμους για το κοινό χαρακτήρες. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει η Sarah Paulson ενώ αστέρια του Hollywood όπως η Cynthia Nixon και η Sharon Stone εμφανίζονται στα 8 επεισόδια που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.

Το ψυχολογικό θρίλερ έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν ενώ οι χρήστες του Twitter σχολίασαν ενθουσιασμένοι τη νέα παραγωγή της αγαπημένης διαδικτυακής πλατφόρμας.

Οι επαγγελματίες κριτικοί ανά τον κόσμο βέβαια δεν έδειξαν να είναι το ίδιο ενθουσιώδεις με τη νέα σειρά, εξαιρώντας όμως την ταλαντούχα πρωταγωνίστρια, Sarah Paulson. Το Rotten Tomatoes, μάλιστα, του έδωσε μόλις 58%.