«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί ακυρώθηκε το γύρισμα της εκπομπής;
Νέα

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί ακυρώθηκε το γύρισμα της εκπομπής;

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί ακυρώθηκε το γύρισμα της εκπομπής;

Τι συνέβη με τους μουσικούς που θα συμμετείχαν;

Το γύρισμά της ακύρωσε αιφνιδίως η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά». Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» τα γυρίσματα για την εκπομπή – αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, που είχαν προγραμματιστεί, δεν έγιναν τελικά.

Αρχικά, η επίσημη εκδοχή ήταν ότι τα γυρίσματα δεν έγιναν λόγω των νέων μέτρων για τον κορονοϊό, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του nassosblog, φαίνεται πως ακυρώθηκαν, λόγω των μουσικών που πήγαν στην εκπομπή και ζήτησαν να πληρωθούν.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η Ένωση Μουσικών με απόφασή της ζητά όλοι οι μουσικοί που συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές να πληρώνονται από τις παραγωγές.

Διευκρινίστηκε, μάλιστα, ότι κάποιοι καλλιτέχνες όταν εμφανίζονται σε εκπομπές έρχονται με την ορχήστρα τους, όμως στο συγκεκριμένο είδος εκπομπής που συμμετέχουν παραπάνω από ένας τραγουδιστές χρησιμοποιείται μια κοινή ορχήστρα.

Το αποτέλεσμα, πάντως, είναι ότι το γύρισμα ακυρώθηκε και υπάρχουν και τα δυο σενάρια. Είτε δηλαδή να μην έγινε λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό, είτε το κώλυμα να δημιουργήθηκε μετά την απαίτηση των μουσικών να πληρωθούν.

Την ίδια στιγμή, μάλιστα, αξίζει να αναφέρουμε ότι και η μουσική εκπομπή που ετοιμάζει ο Θοδωρής Αθερίδης στο Mega, έχει καθυστερήσει λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

https://streamable.com/jqfmsc