Style Me Up: «Άφωνος» ο Γιάννης Λάσκος – «Θα μετανιώσω που σε επέλεξα» του είπε παίκτρια
Νέα

Style Me Up: «Άφωνος» ο Γιάννης Λάσκος – «Θα μετανιώσω που σε επέλεξα» του είπε παίκτρια

Style Me Up: «Άφωνος» ο Γιάννης Λάσκος – «Θα μετανιώσω που σε επέλεξα» του είπε παίκτρια

Το «φτυάρι» και για τη Μαρία Μπακοδήμου

Το τελικό αποτέλεσμα πάντως, ικανοποίησε την απαιτητική Γιώτα που αποκάλυψε πως της άρεσαν πολύ όλες οι αλλαγές που έγιναν.Με το μότο «όσο μεγαλώνω τόσο παραξενεύω στην επιλογή ρούχων» ήρθε στο Style Me Up η Γιώτα και αποκάλυψε πως δεν της αρέσει το κλασσικό στυλ και θέλει να αλλάξει λίγο και να ανανεώσει την εμφάνισή της.

Και οι τρεις μέντορες τη διεκδίκησαν έντονα, αλλά τελικά ο Γιάννης Λάσκος ήταν αυτός που την κέρδισε με την Υβόννη Μπόσνιακ να κάνει «παράπονα» ότι δεν την κοίταξε επειδή τη θεωρεί … κλασσική.

https://streamable.com/bjbs3c

Μιλώντας, έπειτα, στη Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε: «Ήρθα για την εμπειρία και για να κάνω κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα να αλλάξω προς το καλύτερο. Δεν μου αρέσει το κλασσικό και θέλω κάτι διαφορετικό».

https://streamable.com/1atwtr

Το πέρασμα της Γιώτας από την μπουτίκ ήταν σαρωτικό με την παίκτρια να διαφωνεί με τον Γιάννη Λάσκο και να του λέει με χιούμορ για τις πρώτες επιλογές στα ρούχα: «Θα βγω έτσι στην πασαρέλα με αυτό; Θα γίνουμε ρεζίλι. Θα μετανιώσω επειδή σε επέλεξα;» Για να πάρει την απάντηση του σχεδιαστή: «Με ακυρώνετε τώρα».

Ακολούθησε μια επιλογή που της άρεσε, αλλά και ένα φόρεμα που μόλις το έβαλε είπε: «Είναι άθλιο».

Στην πορεία, όμως, φαίνεται πως τα βρήκαν σιγά σιγά…

https://streamable.com/v9rn8g

Σειρά είχε ο Τρύφωνας Σαμαράς, όπου η Γιώτα πήγε και τον απείλησε ότι θα φύγει αν κάνει τα μαλλιά της καστανά ή μαύρα. Και μαζί οι δυο τους έπιασαν το «φτυάρι» για τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Γιάννη Λάσκο.

https://streamable.com/xrevqq

Ενώ, ο Τρύφωνας την έβαλε μέχρι και να σκουπίσει τις τρίχες μετά το κούρεμα.

https://streamable.com/s8g8pv

Το τελικό αποτέλεσμα πάντως, ικανοποίησε την απαιτητική Γιώτα που αποκάλυψε πως της άρεσαν πολύ όλες οι αλλαγές που έγιναν.

https://streamable.com/69tas6