Style Me Up: «Αν ο Τρύφωνας ήταν υπερήρωας θα ήταν πολύ κακός»
Νέα

Style Me Up: «Αν ο Τρύφωνας ήταν υπερήρωας θα ήταν πολύ κακός»

Style Me Up: «Αν ο Τρύφωνας ήταν υπερήρωας θα ήταν πολύ κακός»

Τι του είπε η graphic designer Σταυρούλα;

Η Σταυρούλα ασχολείται με το graphic design, έχει ως στιλιστικό πρότυπο τη Lady Gaga και την Yolandi Visser και έβαλε στοίχημα ότι μπορεί να αλλάξει και να γίνει μία κοκέτα, μέσω ενός νέου στυλ που θα αναδείξει περισσότερο την θηλυκή της πλευρά. Έτσι βρέθηκε στο Style Me Up και αφέθηκε στα χέρια των ειδικών.

Σε αυτή την προσωπική πρόκληση που θέτει έρχεται ο Γιάννης Λάσκος να τη βοηθήσει με τις στιλιστικές προτάσεις του και παρέα με τον Τρύφωνα Σαμαρά πάνε ολοταχώς για να κερδίσουν το στοίχημα που έβαλε η Σταυρούλα.

https://streamable.com/lsq7rf

Οι στιλιστικές προτάσεις του Γιάννη Λάσκου

Ο Γιάννης Λάσκος στο Mall καλείται να τα δώσει όλα και να ξεπεράσει τον εαυτό στη δύσκολη αυτή αποστολή που τον περιμένει, να μπορέσει να βρει ένα πιο σέξι και θηλυκό στυλ για τη Σταυρούλα η οποία είναι πεπεισμένη ότι παρέα θα τα καταφέρουν.

https://streamable.com/hlpcrz

Η συνάντηση με τον Τρύφωνα

Ωστόσο, η συνάντηση της Σταυρούλας με τον Τρύφωνα Σαμαρά είναι επεισοδιακή μιας και όταν εκείνος την ρωτά «ποιος ήρωας κόμικ θα ήτα» εκείνη του απαντά: «αν ήταν υπερήρωας θα ήταν πολύ κακός».

https://streamable.com/m48rst

Στο τέλος, η  Σταυρούλα δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της αντικρίζοντας τη νέα εκδοχή του εαυτού της μέσα στο νέο clubbing και soho νέο look της.

https://streamable.com/h13xgh