Style Μe Up: Ανέβασε στροφές στους πίνακες τηλεθέασης τον Νοέμβριο
Τηλεθέαση

Style Μe Up: Ανέβασε στροφές στους πίνακες τηλεθέασης τον Νοέμβριο

Style Μe Up: Ανέβασε στροφές στους πίνακες τηλεθέασης τον Νοέμβριο

Συνεχίζει τη δυναμική του πορεία

Σημαντικά ενισχυμένο είναι το Style Me Up και τον Νοέμβριο αυξάνοντας τα ποσοστά του τόσο στο γυναικείο κοινό όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54.

Τα ποσοστά της εκπομπής παρουσιάζουν συνεχή ανοδική πορεία στο δυναμικό κοινό 18-54 σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 7,2 % και καταγράφοντας αύξηση 44% για το μήνα Νοέμβριο.

Εντυπωσιακή είναι η αύξηση των ποσοστών της στα γυναικεία κοινά και ιδιαίτερα στις γυναίκες 25-44 όπου η μεταβολή από τον προηγούμενο μήνα είναι στο 70,9%, και ο μέσος όρος τηλεθέασης είναι 9,5% , καθιστώντας το πρόγραμμα εξαιρετικά ανταγωνιστική επιλογή.

Το παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με την Μαρία Μπακοδήμου συνεχίζει δυναμικά και κάθε μεσημέρι μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά. Η επιτροπή ειδικών του Style Me Up Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Γιάννης Λάσκος, εντοπίζουν τους παίκτες που πραγματικά επιθυμούν μια ριζική ανανέωση και τους βοηθούν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Σε ρόλο κλειδί ο beauty expert του Style Me Up, Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος με τις κατευθύνσεις του απογειώνει το στυλ των παικτών ενώ με τις ατάκες του δίνει και την χιουμοριστική νότα στην εκπομπή.