Style Me Up – Γιάννης Λάσκος: «Εγκεφαλικά σήμερα το ανδρικό κοινό»
Νέα

Style Me Up – Γιάννης Λάσκος: «Εγκεφαλικά σήμερα το ανδρικό κοινό»

Style Me Up – Γιάννης Λάσκος: «Εγκεφαλικά σήμερα το ανδρικό κοινό»

Η διαγωνιζόμενοι που αναστάτωσε το πλατό

Τη γνώμη των εδικών για το στυλ και την εμφάνισή της ζήτησε η Λίνα Αρβανίτη και βρέθηκε στο Style Me Up και αναστάτωσε το πλατό με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Το καλογυμνασμένο σώμα της και το φρέσκο λουκ της έκανε και τους τρεις μέντορες να πατήσουν το κουμπί, μετά τα πρώτα επιφωνήματα θαυμασμού.

Και οι τρεις έσπευσαν να της πουν πως είναι εντυπωσιακή και δεν χρειάζεται αλλαγή. «Δεν νομίζω ότι έχεις ανάγκη να αλλάξεις, γιατί το έχεις», είπε ο Γιάννης Λάσκος με τη Μαρία Μπακοδήμου και την Υβόννη Μπόσνιακ να δηλώνουν ενθουσιασμένες με τις αναλογίες της.

Ένα από τα φορέματα που έφερε η διαγωνιζόμενη μάλιστα τράβηξε και το ενδιαφέρον της παρουσιάστριας για τον τρόπο που θα το συνδυάσει με τον Γιάννη Λάσκο να παίρνει το λόγο και να λέει: «Εγκεφαλικά το ανδρικό κοινό σήμερα, με εσώρουχα, με stretch, με αυτό το σώμα…»

Ωστόσο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου άλλαξε γνώμη αναφέροντας πως είναι άδικο να μην της δείξουν πώς να συνδυάζει κάποια ρούχα και πήγαν μαζί με τον Γιάννη Λάσκο στη μπουτίκ για τη μεταμόρφωση.

https://streamable.com/jb4brl

Με τη Λίνα να επιστρέφει άκρως εντυπωσιακή και κομψή και να ενθουσιάζει με την πασαρέλα της.

https://streamable.com/cvbvtz