Style Me Up: Η 68χρονη Γιούλα ενθουσίασε τους coaches
Νέα

Style Me Up: Η 68χρονη Γιούλα ενθουσίασε τους coaches

Style Me Up: Η 68χρονη Γιούλα ενθουσίασε τους coaches

«Είστε είδωλο», της φώναξε ο Γιάννης Λάσκος

«Το στυλ δεν έχει ηλικία» ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει η παίκτρια του Style Me Up και τα κατάφερε. Η 68χρονη Γιούλα Ανδριωπούλου αποφάσισε να λάβει μέρος στο show καθώς στο παρελθόν φρόντιζε πάρα πολύ τον εαυτό της, αλλά μετά τη σύνταξη και τα εγγόνια, ένιωσε να τον παραμελεί λίγο.

Η διαγωνιζόμενη ήρθε με κέφι, μπρίο και θετική ενέργεια και ενθουσίασε τους κριτές. Η ίδια μάλιστα, ανέφερε την ώρα της πασαρέλας της: «Ήρθα γιατί θέλω να δώσω και το έναυσμα στις άλλες γυναίκες ότι όσο περνά η ηλικία και βγαίνουμε στη σύνταξη δεν πρέπει να παραμελούμε τον εαυτό μας».

«Γιούλα σε αγαπώ», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου. «Είστε είδωλο», πρόσθεσε ο Γιάννης Λάσκος με το χειροκρότημα να μην τελειώνω. Ωστόσο, οι δυο coaches πάτησαν το μπάζερ τους και άφησαν την παίκτρια στον Δημήτρη Αλεξάνδρου που θεώρησαν τον πλέον αρμόδιο για να της αλλάξει το στυλ.

«Άτιμε κορονοϊέ που δεν μπορούμε να έρθουμε να σε αγκαλιάσουμε», της είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εγώ σε θέλω καρδούλα μου».

https://streamable.com/6196mn