Style Me up: Η αεροσυνοδός που ενθουσίασε τον Τρύφωνα Σαμαρά
Νέα

Style Me up: Η αεροσυνοδός που ενθουσίασε τον Τρύφωνα Σαμαρά

Style Me up: Η αεροσυνοδός που ενθουσίασε τον Τρύφωνα Σαμαρά

Σε ποιους έκανε μαθήματα ιαπωνικού χορού;

Στο Style Me Up για να αλλάξει το στυλ της βρέθηκε η Χριστίνα από την Καλιφόρνια. Η πολυταξιδεμένη αεροσυνοδός τρέλανε τους coaches, αλλά και τον Τρύφωνα Σαμαρά που θέλησε να πάρει μαθήματα για συνοδούς αέρα πριν της αλλάξει τα μαλλιά. Η διαγωνιζόμενη, όμως, είχε και πολλές εκπλήξεις…

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Υβόννη Μπόσνιακ τη διεκδίκησαν έντονα, αλλά εκείνη επέλεξε τον Δημήτρη για να διαλέξουν μαζί τα ρούχα που θα αλλάξουν το στυλ της.

https://streamable.com/mlgej5

Μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου, η Χριστίνα αναφέρθηκε στην πολυτάραχη ζωής της και αποκάλυψε: «Γεννήθηκα κοντά στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσα στην Ασία. Ο πατέρας μου νομίζαμε πως δούλευε στην πρεσβεία, αλλά ήταν στη CIA. Παντρεύτηκα στην Ελλάδα, αλλά όταν χώρισα ο πρώην σύζυγος μου πήγε στην Αμερική».

https://streamable.com/nylwc5

Συναντώντας τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, του έδειξε κινήσεις για ιαπωνικούς χορούς και αφέθηκε στα χέρια του για να της αλλάξει το στυλ.

https://streamable.com/ydfiqz

Σειρά είχε ο Τρύφωνας Σαμαράς που την περίμενε με ανυπομονησία. «Μικρός ήθελα να γίνω αεροσυνοδός και πιλότος», είπε χαρακτηριστικά ο Τρύφωνας Σαμαράς και πήρε μαθήματα για συνοδούς αέρος από τη Χριστίνα.

https://streamable.com/aiqr8y

Ενώ, χόρεψαν και μαζί… ιαπωνικούς χορούς.

https://streamable.com/5ghe51

Τέλος, η Χριστίνα βρέθηκε ανανεωμένη και χαρούμενη στο πλατό και εντυπωσιάστηκε με την αλλαγή της.

https://streamable.com/t0hohh