Style Me Up: Η life coach που έκανε ψυχανάλυση στον Τρύφωνα Σαμαρά
Νέα

Style Me Up: Η life coach που έκανε ψυχανάλυση στον Τρύφωνα Σαμαρά

Style Me Up: Η life coach που έκανε ψυχανάλυση στον Τρύφωνα Σαμαρά

Η διαγωνιζόμενη τον έκανε να μιλήσει για τη ζωή του

Μία life coach χρειάζεται style coach και ήρθε στο Style Me Up για να αλλάξει την εμφάνισή της και να δοκιμάσει ένα νέο look. Και διαλέγει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γι’ αυτό.

Μιλώντας μάλιστα στη Μαρία Μπακοδήμου, η Νατάσα αποκαλύπτει: «Από μικρή ήθελα να βοηθάω τους ανθρώπους. Μια μέρα που βαριόμουν και είχα χάσει το νόημα της ζωής μου είδα ένα ντοκιμαντέρ Άντονι Ρόμπινς, που είναι ένας από τους κορυφαίους life coaches στην Αμερική και είπα ότι αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου. Σπούδασα στο καποδιστριακό πανεπιστήμιο και πήγα σε κάποια σεμινάρια στη Σλοβακία και αφού έκανα πρακτική σε πολλά άτομα και τώρα το κάνω ως επάγγελμα».

https://streamable.com/lqq2pu

Ο Δημήτρης θέλει να βρει για τη Νατάσα ένα στυλ που θα είναι κομψό, αλλά ταυτόχρονα θα φαίνεται σύγχρονη και στην ηλικία της, αφού είναι μόλις 23 ετών. Μαζί συνδυάζουν μυστικά για στυλ με συζητήσεις περί διαλογισμού και αυτογνωσίας.

https://streamable.com/e4lrc8

Σο Beauty, o Τρύφωνας Σαμαράς για πρώτη φορά δεν θα είναι ο ψυχαναλυτής, αλλά θα καθίσει στην καρέκλα και θα ανοιχτεί στη Νατάσα. «Ήθελα να πάω στον ψυχολόγο», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς και αποκάλυψε πως σκέφτεται να πάρει ένα μικρό σκυλάκι.

https://streamable.com/8d5er3

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα; Ήταν εντυπωσιακό, με την 23χρονη Νατάσα να χαίρεται ιδιαίτερα με την αλλαγή της.

https://streamable.com/n8lj64