Style Me Up: Ο Τρύφωνας ντύθηκε φαντάρος και άρχισε να δίνει διαταγές
Νέα

Style Me Up: Ο Τρύφωνας ντύθηκε φαντάρος και άρχισε να δίνει διαταγές

Style Me Up: Ο Τρύφωνας ντύθηκε φαντάρος και άρχισε να δίνει διαταγές

Έκανε τελικά την αλλαγή που περίμενε η Ρομίνα;

Η Ρoμίνα ήρθε για να μάθει ποιο είναι τελικά το στυλ που της ταιριάζει και μέσα από αυτό να καταφέρει να αναδείξει την θηλυκότητά της. Καταφέρνει να κερδίσει και τους τρεις fashion experts του Style Me Up και η «μάχη» της διεκδίκησης για το ποιος θα αναλάβει να συνεργαστεί μαζί της ξεκινά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αναλαμβάνει την αλλαγή του look της.

Μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου η Ρομίνα αποκάλυψε ότι αυτό που φοβάται πιο πολύ είναι η αλλαγή στο μαλλί: «άκουσα πολλά πράγματα και σχολίασαν τα μαλλιά μου. Μου αρέσει το ξανθό σαν χρώμα που το βλέπω στον καθρέφτη και είναι σαν ήλιος. Αυτό μου φτιάχνει τη διάθεση».

https://streamable.com/z4oqji

Η ώρα του Τρύφωνα Σαμαρά έφθασε κι εκείνος ντυμένος φαντάρος έκανε την ανατροπή και άρχισε να δίνει διαταγές και να κάνει… «καψόνια» στη Ρομίνα. Ενώ, μετά τη διαπραγμάτευση ο hair expert την απείλησε ότι θα αλλάξει το ξανθό χρώμα από το μαλλί της.

https://streamable.com/wzw7rk

Η αλλαγή της Ρομίνας ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο, εκείνη είχε τους ενδοιασμούς της, αφού το χρώμα στα μαλλιά της ήθελε να είναι πιο ανοιχτό. «Το μαλλί δεν μπορώ να το συνηθίσω. Μου φαίνεται ότι είναι άλλης και όχι δικό μου», είπε χαρακτηριστικά αλλά ανέφερε ότι

https://streamable.com/dwnyni