Style Me Up: Πέταξε τα συντηρητικά ρούχα και έγινε… αγνώριστη
Νέα

Style Me Up: Πέταξε τα συντηρητικά ρούχα και έγινε… αγνώριστη

Style Me Up: Πέταξε τα συντηρητικά ρούχα και έγινε… αγνώριστη

Η μεταμόρφωση της Ελένης και η συγκίνησή της

Με το «πιασάρικο», όπως είπε ο Γιάννης Λάσκος μότο «Πρέπει να πετάξω τα “πρέπει” από τη ζωή μου» πήγε στο Style Me Up η Ελένη και βρέθηκε στην εκπομπή για να αλλάξει το στυλ της

«Το ντύσιμό μου πάντα είναι κλασσικό και συντηρητικό. Θα ήθελα να αλλάξω κάτι. Να βάλω κάτι πιο μοντέρνο, όχι τόσο συντηρητικό», είπε η διαγωνιζόμενη και οι τρεις μέντορες την κοίταξαν σαν… «λουκουμαδάκι»

«Μου αρέσει το κλασσικό στυλ, αλλά θέλω να γίνει σύγχρονο. Αλλά θέλω να με αφήσετε να σας αλλάξω. Να μου έχετε εμπιστοσύνη», είπε η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Γιάννη Λάσκο να

Μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου, η παίκτρια είπε: «Καιρός είναι να κάνω αλλαγές και να ανανεωθώ. Είμαστε με τον σύζυγό μου από το πρώτο έτος και έχω δυο κόρες 29 και 27 ετών. Το όριο, το σωστό και το καθήκον πάντα ήταν μέσα στο σπίτι μου, από τους γονείς μου. Εγώ μεγάλωσα τα παιδιά προσπαθώντας να μην τα καταπιέζω» και συγκινήθηκε μιλώντας για τις κόρες της.

https://streamable.com/zi8qz0

Η στιγμή της μπουτίκ έφθασε και η Ελένη δοκίμασε πολλά διαφορετικά στυλ και εμφανίσεις.

https://streamable.com/bfy919

Ενώ και η συνάντηση με τον Τρύφωνα Σαμαρά ήταν επεισοδιακή. Η συζήτηση για τις ηλικίες ξεκίνησε και ο Τρύφωνας υποσχέθηκε να τη μεταμορφώσει για να δείχνει 45.

https://streamable.com/iqdoaq

Η αλλαγή της Ελένης ήταν εντυπωσιακή και όλοι ενθουσιάστηκαν με τη νέα της εικόνα. Με την Υβόννη να παίρνει τον λόγο να λέει: «Είναι ό,τι καλύτερο έχω δει».

https://streamable.com/8ov771