Style Me Up: Συγκινεί η 20χρονη Αγγελική – «Δέχτηκα bullying γιατί είχα παραπάνω κιλά»
Νέα

Style Me Up: Συγκινεί η 20χρονη Αγγελική – «Δέχτηκα bullying γιατί είχα παραπάνω κιλά»

Style Me Up: Συγκινεί η 20χρονη Αγγελική – «Δέχτηκα bullying γιατί είχα παραπάνω κιλά»

Αναγκάστηκε μέχρι και να αλλάξει σχολείο στο δημοτικό…

«Θέλω να γίνω influencer, αλλά δεν έχω likes», ήταν  το μήνυμα της 20χρονης Αγγελικής που ήρθε στο Style Me Up για να βρει το στυλ της. Η νεαρή κοπέλα από την Κρήτη είναι φοιτήτρια στο πρώτο έτος της σχολής κομμωτικής, θέλει να γίνει plus size μοντέλο, αλλά δεν έχει αυτοπεποίθηση, όπως αποκάλυψε στους κριτές.

Ο Γιάννης Λάσκος ήταν αυτός που ανέλαβε να μεταμορφώσει το κορίτσι και να την συστήσει στον Τρύφωνα Σαμαρά, που είναι το πρότυπό της. «Δεν θεωρώ απαραίτητα το να κάνεις κάτι . Θέλω να σε κάνω πιο πολύ κορίτσι της ηλικίας σου», της είπε χαρακτηριστικά.

Η κοπέλα μάλιστα, αποκάλυψε πως λόγω παραπάνω κιλών οι haters τη θεωρούν παχύσαρκη, κι εκείνη θέλει να τους αποδείξει το αντίθετο. «Ζεις για εσένα και όχι για ένα σκοπό να αποδείξεις κάτι στους άλλους, γιατί αν τελειώσει ο σκοπός δεν θα έχει νόημα η ζωή σου», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Οι haters δεν πρέπει να σε επηρεάζουν. Όσο σε επηρεάζουν τόσο πιο πολύ θα σε πατήσουν. Είναι κρίμα να τους αφήνεις. Πρέπει να το παλέψεις», είπε η Υβόννη Μπόσνιακ.

Όταν το κορίτσια, μάλιστα, βρέθηκε μόνο με την Μαρία Μπακοδήμου, αποκάλυψε: «Ήρθα γιατί ήθελα να αλλάξω το στυλ μου και να γίνω influencer. Είμαι ηττοπαθής με τον εαυτό μου», είπε και συνέχισε: «Στο δημοτικό θεωρούσαν ότι είμαι παχύσαρκη και δέχτηκα bullying. Οι γονείς μου, μου άλλαξαν σχολείο. Μετά στο γυμνάσιο πάλι ήμουν ο στόχος τους και λύκειο πιο λίγο».

https://streamable.com/rbwbki

Η μεταμόρφωση της Κρητικιάς Αγγελικής ξεκίνησε με το κορίτσι να ενθουσιάζεται, όταν συνάντησε τον Τρεύφωνα Σαμαρά που τον θεωρεί πρότυπό της. Εκείνος, μάλιστα, της είπε πως αν είναι καλή στη δουλειά της μπορεί και να συνεργαστούν στο μέλλον.

https://streamable.com/zkky9o

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα, η Αγγελική φάνηκε να χάρηκε πολύ με τη νέα εικόνα της!

https://streamable.com/i6smcv