Style Me Up: Την έπιασαν τα κλάματα με το κούρεμα που της έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς!
Νέα

Style Me Up: Την έπιασαν τα κλάματα με το κούρεμα που της έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Style Me Up: Την έπιασαν τα κλάματα με το κούρεμα που της έκανε ο Τρύφωνας Σαμαράς!

Πώς αντέδρασε εκείνος;

«Όνειρο ζω που Τρύφωνα ίσως δω» ήταν το μότο της κυρίας Θεοδώρας που ζήτησε τη βοήθεια των experts του Style Me Up για να δώσει έναν φρέσκο αέρα στο στιλ της.

https://streamable.com/gqauvw

Την είδαμε να επιλέγει την Υβόννη Μπόσνιακ για να επιμεληθεί την εμφάνισή της. Θα ήθελε πολύ να δοκιμάσει το ανδρόγυνο στιλ μιας και συχνά ο σύζυγός της την προτρέπει σε αυτή την αλλαγή.

Έκπληξη ήταν και η Ειρήνη, η κόρη της κυρίας Θεοδώρας που ανέβηκε στην πασαρέλα αμέσως μετά. Η ιστορία της κέντρισε την Υβόννη κι έτσι μαμά και κόρη αφέθηκαν στα χέρια της για να μεταμορφωθούν.

https://streamable.com/poow68

Η coach έκανε τους πειραματισμούς της ενθουσιάζοντας τις δύο κυρίες.

https://streamable.com/39hj93

Καταφθάνοντας στον αγαπημένο τους Τρύφωνα Σαμαρά η χαρά τους ήταν μεγάλη κι αμέσως του έδωσαν το δωράκι που του είχαν πάρει. Λίγο αργότερα, και δουλεύοντας στην κόμη της Θεοδώρας ο λατρεμένος hair stylist άρχισε το τραγούδι με… τα παιδιά του Πειραιά.

Το χαρούμενο κλίμα διαδέχτηκαν όμως κλάματα μόλις η Θεοδώρα κατάλαβε πόσο κοντά της έκοψε τα μαλλιά ο Τρύφωνας ζητώντας να μην αλλάξει τελικά το χρώμα γιατί δεν θα ήταν ωραίο το αποτέλεσμα. Εκείνος την καθησύχασε και στο τέλος την μετέπεισε.

https://streamable.com/y55g4u

Τελικά, όμως, άλλαξε και πάλι γνώμη αφού στην τελική μεταμόρφωση δεν αποχωρίστηκε το μαύρο των μαλλιών της. Όπως και να έχει, η αλλαγή της την εντυπωσίασε. Ακόμα, και το hair look της που στην αρχή πήρε με στραβό μάτι μιας και ήταν κοντό. Μόλις το συνήθισε παραδέχτηκε πως της πηγαίνει.

https://streamable.com/a0o30l