Style Me Up: Το «μαυρισμένο» μάτι του Τρύφωνα και η αγκαλιά της Μπακοδήμου
Νέα

Style Me Up: Το «μαυρισμένο» μάτι του Τρύφωνα και η αγκαλιά της Μπακοδήμου

Style Me Up: Το «μαυρισμένο» μάτι του Τρύφωνα και η αγκαλιά της Μπακοδήμου

Όλα όσα έγιναν στη μεταμόρφωσή της

Ένα όμορφο, δυναμικό και πολύ ομιλητικό κορίτσι ζητάει να περάσει από την εφηβεία στην ενηλικίωση του στυλ. Είναι μόλις 18 ετών και με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου θα πάνε στο Mall για να της δείξει πώς μπορεί να γίνει μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα.

Η Μαρία θα συναντήσει τη Μαρία Μπακοδήμου και θα της αποκαλύψει: «Εμένα το στυλ μου είναι αυτό φούτερ, τζιν και φόρμα. Και οι γονείς μου, έλεγαν ότι με το στυλ που έχεις…» με τη Μαρία Μπακοδήμου να της εξομολογείται πως αν δεν έκανε τηλεόραση έτσι θα ήταν κι εκείνη.

https://streamable.com/f89scg

Ενώ, λίγο αργότερα θα βρεθεί ανάμεσα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ και θα επιλέξει τα καλύτερα για εκείνη με τη βοήθεια του μέντορά της.

https://streamable.com/7h7qzh

Η συνάντηση με τον Τρύφωνα Σαμαρά θα είναι επεισοδιακή, αφού η θα εμφανιστεί στο salon de beaute του φορώντας γάντια του μποξ. Ο Τρύφωνας, μάλιστα τα βρίσκει… σκούρα με τη Μαρία, γιατί μιλάει περισσότερο και από αυτόν!

https://streamable.com/jzd5ll

Πριν από την τελική πασαρέλα οι τόνοι ανεβαίνουν και ο Τρύφωνας θα εμφανιστεί με «μαυρισμένο» μάτι, ενώ η διαγωνιζόμενη δεν πιστεύει στα μάτια της την τελικά μεταμόρφωσή της.

Συγκινημένη η Μαρία Μπακοδήμου την παίρνει μια τρυφερή αγκαλιά. Άλλωστε όλοι οι συμμετέχοντες στην παραγωγή έχουν κάνει τα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ για τον κορονοϊό.

https://streamable.com/5coe2m