Style me Up: Το πρώτο μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για τη νέα της εκπομπή
Νέα

Style me Up: Το πρώτο μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για τη νέα της εκπομπή

Style me Up: Το πρώτο μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου για τη νέα της εκπομπή

Τι έγραψε στα social media;

Η Μαρία Μπακοδήμου ξεκινά τη νέα της εκπομπή σε λίγες εβδομάδες στο Open. Ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση χθες, με την ίδια να παίρνει θέση και να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία της, την οποία συνόδευσε με μία μικρή περιγραφή του νέου τηλεοπτικού της εγχειρήματος.

«Πόσες φορές δεν έχουμε αδικήσει την εικόνα μας επιλέγοντας ρούχα που δεν μας ταιριάζουν, μακιγιάζ που δεν μας κολακεύει ή hairstyling που δεν είναι το ιδανικό για εμάς . Ή ακόμα πόσες φορές δεν μοιάζουμε καθηλωμένες-οι για χρόνια ίσως σε ένα στυλ μην τολμώντας να δοκιμάσουμε κάτι πιο φρέσκο ; Το STYLE ME UP ΕΡΧΕΤΑΙ μαζί με τους καλύτερους στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς για να μας μάθουν να είμαστε η καλύτερη εικόνα μας. Γιατί η εικόνα έχει δύναμη. Ελάτε να παίξουμε με το στυλ, να μεταμορφωθούμε και να ανανεωθούμε!», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε.

View this post on Instagram

Πόσες φορές δεν έχουμε αδικήσει την εικόνα μας επιλέγοντας ρούχα που δεν μας ταιριάζουν, μακιγιάζ που δεν μας κολακεύει ή hairstyling που δεν είναι το ιδανικό για εμάς . Ή ακόμα πόσες φορές δεν μοιάζουμε καθηλωμένες-οι για χρόνια ίσως σε ένα στυλ μην τολμώντας να δοκιμάσουμε κάτι πιο φρέσκο ; Το STYLE ME UP ΕΡΧΕΤΑΙ μαζί με τους καλύτερους στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς για να μας μάθουν να είμαστε η καλύτερη εικόνα μας. Γιατί η εικόνα έχει δύναμη. Ελάτε να παίξουμε με το στυλ, να μεταμορφωθούμε και να ανανεωθούμε! 👄💇‍♀️🙋‍♀️🙍💅👩‍❤️‍👩👗👡🕶Σύντομα στο @opentvgr

A post shared by Mariabacodimou (@mariabacodimou) on