Super Kiki: «Μην τον κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι τόσο αχρείαστος»
Νέα

Super Kiki: «Μην τον κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι τόσο αχρείαστος»

Super Kiki: «Μην τον κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι τόσο αχρείαστος»

«Εννοείται ότι θα  ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση, αλλά είναι τόσο περιοριστικό οπότε γιατί να πάθω κατάθλιψη και να πέσω στα φάρμακα για να είμαι στην τηλεόραση;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε η Super Kiki. H γνωστή ινφλουένσερ αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα, το κέντρο απεξάρτησης, τη φυλακή και τη σχέση της με τους γονείς της.

«Εννοείται ότι θα  ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση, αλλά είναι τόσο περιοριστικό οπότε γιατί να πάθω κατάθλιψη και να πέσω στα φάρμακα για να είμαι στην τηλεόραση; Θα ήθελα κάτι που να μου ταιριάζει, έναν ρόλο σε κάποιο σίριαλ αλλά στα σίριαλ δεν πληρώνουν, οπότε γιατί να φάω 15 ώρες από τη ζωή μου; Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Γιώργο Καπουτζίδη, θα ήταν το μόνο που θα έκανα τσάμπα. Θα ήθελα να είμαι παρουσιάστρια, δεν μου ταιριάζει το πάνελ» λέει χαρακτηριστικά η ίδια.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: «Δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ήταν να κάνω, με αυτό που έκανε ο Λαμπρόπουλος. Είχαμε θέμα ότι “είστε γυναίκες δεν μπορείτε να βρίζετε” και έτσι έχασα όλο μου το κίνητρο για αυτήν την εκπομπή».

«Μην τον κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι τόσο αχρείαστος, που κάθε φορά που λέει κάτι θα τον κάνω expose στο Instagram. Αν ήταν μόνη της η Σκορδά θα πήγαινα καλεσμένη» είπε.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην εποχή που μπήκε στη φυλακή και δηλώνει πως είχε άγνοια τότε.

«Εάν δεν είχα πάει φυλακή και δεν είχα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης τώρα μπορεί και να μην σας μίλαγα» συμπληρώνει.

Σε ό,τι αφορά τους γονείς της, λέει πως τους έχει συγχωρέσει και πως η μητέρα της είναι πολύ περήφανη για εκείνη.

«Η μαμά έχει μεγάλο καμάρι για εμένα, κάνουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν» συμπληρώνει.

Δεν της αρέσουν καθόλου τα παιδιά όπως λέει, ωστόσο θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί από 10 χρονών και πάνω που να «πηγαίνει μόνο του τουαλέτα».

Δηλώνει «τοξική, απόλυτη, κάθετη και επιβλητική, ανοιχτοχέρα, δοτική και πιστή».