Survivor 3: Ο ρόλος-έκπληξη της Λάουρας Νάργες
Νέα

Survivor 3: Ο ρόλος-έκπληξη της Λάουρας Νάργες

Survivor 3: Ο ρόλος-έκπληξη της Λάουρας Νάργες

Η αντίστροφη μέτρηση του Survivor Ελλάδα-Τουρκία έχει ξεκινήσει και η Acun Media έχει ήδη βάλει μπροστά τις μηχανές για την… προώθηση του μεγαλεπήβολου project. Εκείνο που γνωρίζαμε ως σήμερα είναι πως ο Τούρκος παραγωγός Ατζουν Ιλιτζαλί ήθελε στην παρουσίαση του Survivor Πανόραμα, τη Μπάγια Αντωνοπούλου. Όπως και έγινε. Σήμερα, ωστόσο, αναρτήθηκε στον λογαριασμό της εταιρείας στο YouTube ένα teaser για μια ακόμη εκπομπή που θα ασχολείται με το Survivor.

Η εκπομπή αυτή θα προβάλλεται από το διαδικτυακό κανάλι της Acun Media στο YouTube και παρουσιάστριες θα είναι η Itir από την Τουρκία και η Λάουρα Νάργες για την Ελλάδα! Όπως μας προϊδεάζουν οι δύο παρουσιάστριες, μέσα από τα βίντεο αυτά θα μπορούν οι λάτρεις του reality επιβίωσης να παρακολουθούν συνεντεύξεις των παικτών και να μαθαίνουν περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Κάτι που για την ώρα γινόταν μέσα από το Survivor Πανόραμα. Ωστόσο, δεδομένης της ξεχωριστής φύσης του τρίτου κύκλου του Survivor, η τούρκικη εταιρεία σκέφτηκε να κάνει μια κοινή διαδικτυακή εκπομπή. Σε αυτή, όπως όλα δείχνουν οι παρουσιάστριες θα μιλούν στα αγγλικά, ενώ στο πρώτο teaser, υπήρχαν υπότιτλοι στην τουρκική γλώσσα.

Δείτε το trailer:

Το Znews επικοινώνησε με τον ΣΚΑΪ προκειμένου να μάθει περισσότερα για την διαδικτυακή εκπομπή. Σύμφωνα με το κανάλι του Φαλήρου υπάρχουν σκέψεις η Λάουρα να βρίσκεται στο πάνελ του Survivor Πανόραμα για να σχολιάζει τις εξελίξεις, κάτι που έκαναν πέρσι η Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Για την ώρα πάντως, από τα τουρκικά social media, βλέπουμε και το νέο λογότυπο του παιχνιδιού, όπως δηλαδή θα είναι βαμμένο μπλε και κόκκινο για τις ανάγκες της αντιπαράθεση