Survivor All Star – Στέλιος Χανταμπάκης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τα παιδιά του – «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησα»
Νέα

Survivor All Star – Στέλιος Χανταμπάκης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τα παιδιά του – «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησα»

Survivor All Star – Στέλιος Χανταμπάκης: Συγκινήθηκε μιλώντας για τα παιδιά του – «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησα»

Τι είπε για το θέμα Βασάλου - Σταυρούλας

Από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, κατευθείαν στο «Καλό μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/5), ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον καλεσμένο του για το πρώτο Survivor στο οποίο συμμετείχε, στο οποίο εμφάνισε άλλο χαρακτήρα από τον φετινό που έδειξε.

«Δεν έχω δει τίποτα τώρα που γύρισα. Είμαι λίγο στα χαμένα ακόμα. Όποιος στήνει κάτι, μένει. Εγώ τότε, μέτα από 6 χρόνια που τα σκέφτομαι, τα έκανα όλα σαν τα μούτρα μου. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι, τότε. Κάποιοι πίστευαν ότι είναι μόνο η επιβίωση, δεν είναι μόνο αυτό. Στο Nomads όταν κέρδισα, ήμουν μόνος μου, κέρδισα αγωνιστικά. Στο All Star… Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι καλύτεροι, είναι και στο αγωνιστό και στο reality. Αυτοί που έμειναν περισσότερο από εμένα, ήταν καλύτεροι από εμένα. Δεν κοίταγαν μόνο το αγωνιστικό», δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Μπήκα στο παιχνίδι και είπα ο κόσμος ας ξανακρίνει όπως θέλει. Ό,τι και να κάνεις ο κόσμος θα λέει υποκρινεται, είναι ηθοποιός. Τα σκεφτόμουν κι εγώ αυτά. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να γυρίσεις την είκονα σου με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Όταν μπήκα, είπα στον εαυτό μου ότι δεν θα επιτρέψω να δεθώ με παιδιά συναισθηματικά, γιατί μιλάμε για τηλεόραση. Σωματικά δεν ήμουν έτοιμος, αλλά μπήκα έτοιμος στο να μην επηρεαστώ αρνητικά αν κάποιος με “πολεμήσει”».

«Ο λόγος που μπήκα ήταν τα παιδιά μου», δήλωσε και συγκινήθηκε. «Είχα μιλήσει στα παιδιά και για το 2017 και ότι κάποιοι μπορεί να με θεωρούν κακό άνθρωπο. Είπα θα πάω, να προσπαθήσω ξανά. Δεν μίλησα για το 2017, ούτε τότε, ούτε τώρα».

Για τον λόγο που έφυγε οικειοθελώς: «Μία είναι η αλήθεια και δεν υπάρχει άλλη. Δεν είμαι της στρατηγικής. Είμαι αυθόρμητος και αυτό πληρώνω πολλές φορές. Είχα δύο παιδιά και είναι ένα έξτρα. Έχασα το Πάσχα, είναι πιο σημαντικά τα λεφτά; Από το δίμηνο με έπνιγε όλο αυτό, με κρατούσε ότι ήθελα πολύ να μάθω πώς με βλέπει ο κόσμος. Με στήριξε αυτά τα 6 χρόνια. Ένιωσα άβολα από αυτά που διάβαζα. Παρόλα αυτά είχε ένα πνίξιμο μέσα μου. Υπήρχε και το να δούμε αν με θέλει ο κόσμος στην υποψηφιότητά μου. Έφτασε η υποψηφιότητα και νιώθω ότι θα με στηρίξει η γυναίκα μου, οι φίλοι μου κ εγώ μετά από μία εβδομάδα νιώθω ότι θα σκάσω και θα αποχωρήσω. Εκεί λέω είναι εγωιστικό να χρησιμοποιήσω τον κόσμο, να με στηρίξει και μετά να φύγω. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια».

Για το ποια ήταν η αφορμή της αποχώρησής του: «Με το που ψηφίστηκα ένιωσα πολύ όμορφα γιατί λέω υπάρχει πιθανότητα να φύγω. Όλο το βράδυ έλεγα είμαι στο αεροπλάνο, είμαι με τα παιδιά μου, είμαι σπίτι μου. Ταυτόχρονα δεν με πείραζε που ψηφίστηκα. Δεν κυνήγαγα το παιχνίδι».

Για το θέμα με τον Βασάλο: «Αυτό το άκουσα αφού βγήκα. Αν το είχα νιώσει όλο αυτό και ήταν να φύγω θα έπρεπε να δούμε τι έγινε. Εγώ είδα την ένταση του Κωνσταντίνου και της Μελίνας… Δεν ασχολιόμουν με κουβέρτες. Δεν κάναμε κουβέντα με τα παιδιά. Η συζήτηση για τον έρωτα της Σταυρούλας γίνεται καιρό. Δεν έχω δει κάτι μεταξύ τους. Αν μου είχε εκμυστηρευτεί κάτι δεν θα το συζητάγαμε. Το θεωρώ αστείο. Ή αν είχε πρόβλημα η Σταυρούλα μαζί μου θα έπρεπε να έχει θέμα εκείνη όχι ο Κωνσταντίνος».

«Μια λεπτομέρεια μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Τα παιδια που με ψήφισαν δέχτηκαν πίεση από την μπλε ομάδα. Λογικά αισθάνθηκαν άβολα για την επιλογή τους. Αν ήξερα ότι κάτι τους έχει πειράξει, δεν θα ήθελα για ένα παιχνίδι να μείνει έτσι. Είναι δοτικός ο Τάκης Καραγκούνιας. Η φυγή μου δεν έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι».

Για την αποβολή Δαλάκας-Ασημίνας: «Ακούσαμε ότι ο Νίκος τις είδε. Μετά μας είπε η παραγωγή ότι βρήκαν στοιχεία. Δεν μπορώ να πάρω θέση. Όταν υπάρχει απόφαση της παραγωγής ισχύει».