Survivor – Άρης Σοϊλέδης: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, ο «πόλεμος» που δέχτηκε από συμπαίκτες του και η έπαρση για την οποία κατηγορήθηκε
Νέα

Survivor – Άρης Σοϊλέδης: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, ο «πόλεμος» που δέχτηκε από συμπαίκτες του και η έπαρση για την οποία κατηγορήθηκε

Survivor – Άρης Σοϊλέδης: Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά, ο «πόλεμος» που δέχτηκε από συμπαίκτες του και η έπαρση για την οποία κατηγορήθηκε

Όσα είπε ο ποδοσφαιριστής μετά το τέλος του reality επιβίωσης

Τη δεύτερη θέση στο Survivor κατέκτησε ο Άρης Σοϊλέδης και το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στο πλατό του Love It.

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε την αντίδραση της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά, την ώρα της ανακοίνωσης του νικητή, η οποία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάστηκε αρνητικά.

«Όταν ο άνθρωπός σου, ο οποίος σου λείπει έξι μήνες έχει φτάσει στον τελικό σε ένα παιχνίδι μέσα στο οποίο έχει περάσει όσα έχει περάσει, έχει δεχθεί όλα αυτά που έχει δεχθεί και ακούς πως δεν είναι ο νικητής, τι περιμένεις; Αν η Μαρία χοροπηδούσε και γελούσε δεν θα σχολιαζόταν χειρότερα; Είχε μια πολύ φυσιολογική αντίδραση και επειδή γνωρίζω πολύ καλά την Μαρία – όσο κανένας άλλος – καταλαβαίνω ότι αυτό το ύφος, το βλέμμα της δεν είναι κακία, δεν είναι θυμός. Έψαχνε να βρει εμένα να δει πώς θα αντιδράσω. Σε καμιά περίπτωση η Μαρία δεν κοιτούσε έτσι τον Στάθη ή την Αλεξάνδρα. Ως ζευγάρι βλέπουμε πάντα το καλό. Ποτέ δεν έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που βλέπουν το κακό. Χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Όσον αφορά στις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου ότι το ζευγάρι δεν ακολούθησε στην έξοδο μετά τον τελικό, απάντησε ότι εκείνος έκανε την πρόταση εξαρχής, όμως εξαιτίας της κούρασης και ότι ήθελε να περάσει χρόνο με την Μαρία Αντωνά, προτίμησε να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

«Η Μαρία καλά έκανε και πήρε θέση»

«Τις δύο μέρες που είμαι εκτός παιχνιδιού, με όποιον μιλάω μου λένε ότι νικήτρια είναι η Μαρία με όσα πέρασε. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει, αλλά λέω για να μου το λένε αυτό κατι πολύ δύσκολο πέρασε», σχολίασε ο Άρης για τα πώς χειρίστηκε η Μαρία Αντωνά την παρουσία του στο Survivor.

«Η Μαρία είναι σε μια εκπομπή η οποία καθημερινά καλείται να σχολιάσει όλα αυτά που συμβαίνουν στο παιχνίδι. Όταν έχεις τον σύντροφό στου μέσα στο παιχνίδι και ακούς πράγματα τα οποία γνωρίζεις ότι δεν είναι έτσι, ξέρεις τον άνθρωπό σου και ξέρεις ότι κάποιοι το κάνουν με κάποιο σκοπό και όταν ακούγονται πράγματα, τα οποία μέσα από τον Άρη, θίγεσαι κι εσύ, σαν προσωπικότητα, πρέπει να πάρεις θέση. Και ο κόσμος περίμενε να δει τι θα πει η Μαρία. Αν δεν έλεγε τίποτα θα ήταν σαν να αποδέχεται αυτά τα πράγματα και πολύ καλά έκανε και τα ξεκαθάριζε. Δεν είχαμε κάνει κάποια συμφωνία την εμπιστεύομαι απόλυτα. Όταν βλέπεις να ακούγονται πράγματα αδιανόητα για τον άνθρωπό σου, καλό είναι να πάρεις θέση», πρόσθεσε.

Ο Άρης Σοϊλέδης απάντησε για το αν δέχτηκε «πόλεμο» μέσα στο παιχνίδι.

«Νομίζω το είδατε κι εσείς, αλλά μέσα σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να φερθεί όπως θέλει για να προχωρήσει στο παιχνίδι. Όταν βλέπεις έναν Άρη όπου αγωνιστικά δεν μπορείς να τον χτυπήσεις, δεν είναι ούτε ψώνιο, ούτε τίποτα, θα τον χτυπήσεις κάπου αλλού. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, επειδή έδειξα πολλά πράγματα για τη Μαρία, τον γάμο μας και ίσως να έδειξα ότι εκεί είμαι λίγο ευαίσθητος, θεωρώ ότι κάποιοι ίσως και να πάτησαν πάνω σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις «βίλες», απάντησε: «Δεν θέλω να πω κακίες για κάποιον. Με τη Μαρία μένουμε σε 65τμ στη Γλυφάδα. Αν ήθελα βίλες η δουλειά μου θα μπορούσε να μου τις προσφέρει. Δεν είμαι εγώ αυτός, θέλω να έχω μια οικογένεια όμορφη χαρούμενη, δεν με νοιάζει αν αυτό θα είναι σε βίλα. Δεν το έχω πει ποτέ. Είχαμε μια κουβέντα όλοι μαζί και συζητούσαμε για τις ζωές μας και είπα ότι εγώ θα βγω θα παντρευτώ και επειδή ζούμε με τη Μαρία σε ένα σπίτι 65τμ, αυτό που θέλουμε είναι να μεταφερθούμε σε ένα άλλο σπίτι με δύο υπνοδωμάτια. Δεν είπα ούτε βίλες, ούτε τίποτα τέτοιο. Νομίζω ότι όλο αυτό είχε τον σκοπό του».

Για την έπαρση και τις αρχηγικές τάσεις για τον οποίο τον κατηγόρησαν, τόνισε: «Μου βγήκε πολύ μεγάλος ανταγωνισμός, δεν ήθελα να χάσω με τίποτα, αλλά με την καλή έννοια. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να μπουστάρει τον εαυτό του. Εγώ έτσι έχω μάθει να το κάνω. Ποτέ δεν ένιωσα αρχηγός. Δεν έχω υπάρξει αρχηγός σε ομάδα ποτέ. Δεν έχω τις τάσεις του αρχηγού, δεν ήθελα να είμαι, δεν ήθελα να φαίνομαι. Έχει ακουστεί από άλλους, που δεν είχα τις καλύτερες σχέσεις. Εγώ ήθελα να έχω τους συμπαίκτες μου σε καλή ψυχολογική κατάσταση και για εμένα μια μεγάλη νίκη, σε όσες ομάδες ήμουν είχαν άνοδο, ήθελα να παίρνω το καλύτερο από κάθε παίκτη».