Survivor: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο η Κάτια Ταραμπάνκο;
Νέα

Survivor: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο η Κάτια Ταραμπάνκο;

Survivor: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο η Κάτια Ταραμπάνκο;

Το ρεπορτάζ του Open Weekend

Προσθήκες αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες στο Survivor, με τους «Διάσημους» και τους «Μαχητές» να ενισχύονται με νέους παίκτες που αναμένεται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ένα από τα ονόματα που θα αποτέλεσουν «έκπληξη» αν τελικά αποδειχθεί ότι έχει πετάξει για Καραϊβική, είναι αυτό της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Το μοντέλο, το είδαμε στην αρχή του περσινού Survivor, ωστόσο ένα αυτοάνοσο νόσημα, δεν της επέτρεψε να συνεχίσει στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πολύ νωρίς από αυτό.

Σύμφωνα ωστόσο με το Open Weekend, η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο reality επιβίωσης, καθώς οι γιατροί της έδωσαν το «πράσινο φως».

Την ίδια στιγμή, ακόμα ένας άνθρωπος φαίνεται ότι ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Όπως ανέφερε η ομάδα της Ελένης Τσολάκη, ο Άρης Σοϊλέδης τα βρήκε τελικά με την Acun Medya και «πετάει» προς τα εκεί με τη δεύτερη φουρνιά παικτών.

Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου, που είναι γυμνάστρια και είχε συμμετάσχει και σε καλλιστεία, θα είναι η νέα παίκτρια του Survivor από την πλευρά των «Μαχητών».