Survivor – Γιωρίκας Πιλίδης: Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποχώρησή του
Νέα

Survivor – Γιωρίκας Πιλίδης: Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποχώρησή του

Survivor – Γιωρίκας Πιλίδης: Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την αποχώρησή του

Το ρεπορτάζ της «Super Κατερίνα»

Ο Γιωρίκας Πιλίδης από το ξεκίνημα του Survivor θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο πρωταθλητής πάλης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο αθλητής έχει να εμφανιστεί σε επεισόδιο του reality επιβίωσης εδώ και δύο εβδομάδες και ο λόγος είναι ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και συγκεκριμένα με το στομάχι του, εξαιτίας του υποστιτισμού.

Τα σενάρια για το μέλλον του στο παιχνίδι ήταν πολλά, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στη «Super Κατερίνα», ο Γιωρίκας Πιλίδης αποχωρεί οριστικά.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο,  θα δούμε την Κυριακή, τον Γιώργο Λιανό, να ανακοινώνει τη δυσάρεστη είδηση στους συμπαίκτες του, γεγονός που δεν έχει να κάνει με την αποκάλυψή του, ότι κάποια στιγμή του είχε ζητηθεί να στήσει αγώνα στην πάλη, όπως είχε ακουστεί.

Μάλιστα, φίλος, συναθλητής και μέλος της ομοσπονδίας της Πάλης, ο Γιάννης Αρμουζανίδης, μίλησε στην εκπομπή για τον Γιωρίκα Πιλίδη και τα όσα είπε δημόσια.

«Είναι ένας αδαμάντινος χαρακτήριας, σφυριλατημένος από τις δυσκολίες της ζωής και πρέπει να μείνουμε στις αξίες του και όχι στις δηλώσεις του που μπορεί να έγινε λόγω των δυσκολιών που περνούσε και μπορεί να είναι αβάσιμες», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Θεσμικά η ομοσπονδία καλώς έκανε και δραστηριοποιήθηκε. Θέλει τη διαφάνια και θα κινηθεί σε αυτό το πρίσμα. Θα κληθεί από την Ομοσπονδία, όμως δεν εγκαλείται, δεν του έχει στείλει κανείς εξώδικο. Μπορεί κάτι το οποίο υπέθεσε με το δικό του παιδικό μυαλό να ήταν αέρας κοπανιστός».

Όπως είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, η Ομοσπονδία δεν έχει ζητήσει να γυρίσει ο Γιωρίκας Πιλίδης από τον Άγιο Δομίνικο, ασχέτως αν εκείνος δεν ενημέρωσε ποτέ ότι θα συμμετέχει στο reality. Θα δώσει εξηγήσεις, θα καταθέσει στοιχεία με το ποιος, πού και πότε του έκανε πρόταση να στήσει αγώνα αλλά και τον λόγο που δεν το κατήγγειλε αμέσως.