Survivor – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Επιμένει για τη σχέση Άρη – Σοφιάννας – «Ό,τι λέω υφίσταται»
Νέα

Survivor – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Επιμένει για τη σχέση Άρη – Σοφιάννας – «Ό,τι λέω υφίσταται»

Survivor – Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Επιμένει για τη σχέση Άρη – Σοφιάννας – «Ό,τι λέω υφίσταται»

Τι είπε στην πρώτη του συνέντευξη στο Love It

Στον δρόμο για Αθήνα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο.

Ο γνωστός make up artist, ο οποίος είχε καθιερώσει μία… στήλη κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο reality επιβίωσης και ενημέρωνε το τηλεοπτικό κοινό για τα νέα, ήταν εκείνος που είχε μιλήσει για υποτιθέμενη σχέση ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Ο ίδιος, ακόμα και μετά την αποχώρησή του επιμένει για το συγκεκριμένο ειδύλλιο, ενώ τόνισε στην πρώτη του συνέντευξη στο Love It, ότι η σχέση Μαρτίκα – Βρισηίδας, είναι ψεύτικη.

Αναφορικά με τους Άρη και Σοφιάννα, τόνισε: «Ό,τι λέω υφίσταται. Δεν βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν έχω σκοπό ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Ποτέ μα ποτέ, το τονίζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις… Υπήρχε η φωτιά και ο καπνός και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δεν νομίζω ότι πρόσβαλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν και από το ύφος που τα έλεγα ότι είχε τρολ, αλλά ήταν και πράγματα τα οποία έβλεπα. Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δεν μου αρέσουν οι απειλές και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω».

«Ο Σπύρος βασίστηκε πολύ στο ψεύτικο love story με τη Βρισηίδα και ήξερε ότι ο κόσμος θα τον στηρίξει» είπε. «Είχα προβλέψει ότι μετά το παιχνίδι θα εξασθενήσει. Ήρθαν κοντά, δημιούργησαν ένα love story που ήταν αστείο για να παραμείνουν στο παιχνίδι» είπε.