Survivor – μητέρα Μαριαλένας: «Η οικογένεια του Σάκη βάζει ανθρώπους να μου επιτίθονται»
Νέα

Survivor – μητέρα Μαριαλένας: «Η οικογένεια του Σάκη βάζει ανθρώπους να μου επιτίθονται»

Survivor – μητέρα Μαριαλένας: «Η οικογένεια του Σάκη βάζει ανθρώπους να μου επιτίθονται»

Χείμαρρος για ακόμα μια φορά η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, η οποία μίλησε για ακόμα μια φορά για τη σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη, την οικογένεια του παίκτη του Survivor, η οποία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, βάζει ανθρώπους της να της τα… «χώνουν».

«Τώρα που έρχεται η Μαριαλένα μου είμαι πολύ καλά. Δεν νομίζω να γίνει πρόταση γάμου στον τελικό. Η Μαριαλένα μου τον κοιτάει στα μάτια, τον θαυμάζει αλλά δεν νομίζω να της ανάψουν πάλι αισθήματα. Αν θέλει η Μαριαλένα και είναι αμοιβαία τα αισθήματα δεν θα πω τίποτα. Πιστεύω ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν θα είναι μαζί με τον Σάκη», δήλωσε στο «Ευτυχείτε» και συνέχισε:

«Γέλασα όταν είπε ο παππούς του Σάκη “απορώ πώς τον ερωτεύτηκε η Μαριαλένα”. Δεν “γυρίζω την μπιφτέκα” για τον Σάκη, και τη συνέντευξη που έδωσα στο OK!, ισχύει. Γράφουν μέσα ότι “τα πήρε από τον Τριαντάφυλλο η μάνα της για να λέει” και κάτι τέτοια. Έτσι γράφουν μέσα. Εγώ όμως επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος δεν μου άρεσε αυτό που τον παρομοίαζαν κάποιοι συμπαίκτες του έτσι… μην φτάσουμε στο άλλο άκρο. Εγώ αυτά που είπα στο OK! ήταν αυτά που βίωσα και που ξέρω. Για κακοποίηση, δεν θα καθόταν η κόρη μου να φάει ξύλο».

«Η οικογένεια του Σάκη έβαζε άλλους ανθρώπους και μου τα έχωναν. Βάζουν ανθρώπους να μου επιτίθονται και μου λένε πράγματα που ούτε καν τα ξέρανε. Δηλαδή τι πράγματα πήρε μαζί της η Μαριαλένα από το σπίτι που έμεναν μαζί. Πείτε στην οικογένεια Κατσούλη να βγουν αυτοπροσώπως να μου τα πουν όπως τα λέω εγώ. Η Μαριαλένα δεν είναι γύφτισσα, δεν ήθελε να αφήσει τίποτα δικό της στο σπίτι του. Ξεκατινιαζόμαστε τώρα και δεν γουστάρω», κατέληξε.

https://streamable.com/q0oxpw?fbclid=IwAR19VYK736NtZs1sPm2YCZZCEQBWkozmQiU1Cwl_2ak5H3aaq15iRf2RAMs