Survivor – Νίκος Αντωνόπουλος: «Τη δεύτερη μέρα οι συμπαίκτες μου με απομόνωναν. Είπαν πολλά ψέματα για εμένα, έπεσα από τα σύννεφα»
Νέα

Survivor – Νίκος Αντωνόπουλος: «Τη δεύτερη μέρα οι συμπαίκτες μου με απομόνωναν. Είπαν πολλά ψέματα για εμένα, έπεσα από τα σύννεφα»

Survivor – Νίκος Αντωνόπουλος: «Τη δεύτερη μέρα οι συμπαίκτες μου με απομόνωναν. Είπαν πολλά ψέματα για εμένα, έπεσα από τα σύννεφα»

Ο πρώην Survivor μίλησε για την κόντρα του με τον Γιώργο Κατσαούνη

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει ο Νίκος Αντωνόπουλος μετά το γρήγορο πέρασμά του από το Survivor και βρέθηκε στο πλατό του Love It, όπου μίλησε για την εμπειρία του και τη συμβίωση με τους πρώην συμπαίκτες του.

«Με το που πήγα γενικά δεν είχα μια καλή υποδοχή. Ακούστηκε ότι “βρήκαμε ποιον θα ψηφίσουμε σε επόμενες χαμένες ασυλίες”. Αυτό που ειπώθηκε, αυτό και έγινε», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Όλοι ήταν θερμοί στην αρχή, αλλά μετά από ένα σκηνικό τη δεύτερη μέρα πάγωσαν όλα. Με απομόνωναν. Χάλασε το κλίμα. Γενικά έιπαν πολλά ψέματα για εμένα και έπεσα από τα σύννεφα όταν τα είδα».

Ο Νίκος Αντωνόπουλος αναφέρθηκε και στην κόντρα που ξέσπασε με τον Γιώργο Κατσαούνη και τόνισε ότι ο δεύτερος ήθελε να τον μειώσει και να τον εκθέσει για τις γνώσεις του.

«Δεν ήμουν προκατειλημμένος με τον Γιώργο Κατσαούνη, παρόλο που είχα ακούσει όλα αυτά και είχα δει. Μπήκα με όλη την καλή διάθεση να συζητήσω με τον Γιώργο, να κάνουμε ιστορικές συζητήσεις αφού είχαμε και κοινό θέμα την ιστορία. Παρόλα αυτά είδα ότι ο Γιώργος το έκανε με άλλο σκοπό να σχολιάσει τις γνώσεις μου, να βρει κάποιο λάθος μου και έγιναν διάφορα περιστατικά. Προσπάθησε να με εκθέσει και από εκεί και έπειτα είπα ότι δεν θέλω να κάνω ιστορικές συζητήσεις και αποχωρώ. Την επόμενη μέρα, έγινε μια συζήτηση στη βάρκα, για την οποία έγινε ντόρος, μιλάγαμε για ένα ιστορικό γεγονός που δεν το ήξερε ο Γιώργος, δεν υπήρχε κανένα θέμα και μου είπε ότι είμαι χαζός και ότι βγάζω κόμπλεξ και ότι θέλω να δείξω πιο πολλά από εκείνον. Του απάντησα “μην τα λες αυτά σε εμένα, πες τα στο χωριό σου”. Ήταν λάθος μου, απλά ο Γιώργος γύρισε και μου είπε κάτι πολύ βαρύ και αν ήμουν πιο οξύθυμος θα είχε γίνει ο κακός χαμός εκεί. Δεν θα σχολίαζα ποτέ την καταγωγή ενός ανθρώπου γιατί κι εγώ από επαρχεία είμαι. Το ορκίστηκα κιόλας.

Γενικά με πείραξε από τον Γιώργο, σε συνδυασμό και με τον Στάθη πολλά πράγματα που ειπώθηκαν για εμένα. Εγώ ήμουν ο ίδιος και μπροστά και πίσω από την κάμερα, αυτοί ήταν αλλιώς. Έκαναν πράγματα που θέλω να πω γιατί είναι ακόμα στο παιχνίδι. Πίσω από την κάμερα, είπαν ότι εγώ, όταν είχαμε μπει όλη μαζί στην θάλασσα για ψάρεμα, επειδή δεν είχα εξοπλισμό και είχαμε πάει πολύ μακριά, ρώτησα αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι και μου είπε ο Κατσαούνης ότι δεν χρειάζεται. Μετά είπαν ψέματα. Ότι είμαι ψώνιο και κυνηγάω τις κάμερες, ο Γιώργος είπε ότι δεν στέκω στα καλά μου»