Survivor: Ο Νίκος Κοσμάς μιλά για τη σχέση που είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Νέα

Survivor: Ο Νίκος Κοσμάς μιλά για τη σχέση που είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Survivor: Ο Νίκος Κοσμάς μιλά για τη σχέση που είχε με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ήταν ζευγάρι για περίπου ένα χρόνο

Σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε ο πρώην Survivor Νίκος Κοσμάς, ο οποίος όπως δήλωσε γνωρίζεται με την νυν «μπλε» εδώ και πολλά χρόνια, από όταν ήταν συναθλητές στον ίδιο σύλλογο.

«Παρακολουθώ Survivor, νομίζω όλη η Ελλάδα το έχει αγκαλιάσει φέτος το πρόγραμμα. Ξέρω αρκετά άτομα πίσω από τις κάμερες, ξέρω και αρκετά που αγωνίζονται. Ο Γιώργος Ταβλαδάκης είναι καλός μου φίλος τα τελευταία χρόνια, όπως γνωρίζω και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη με την οποία ήμασταν πολλά χρόνια συναθλητές στην ίδια ομάδα», δήλωσε στο «Πρωινό» και συνέχισε:

«Δεν τον φοβάμαι τον Γιωργάρα, είναι ψυχή και γνήσιο αρσενικό. Εγκλιματίζεται ακόμα, τώρα μπήκε στο παιχνίδι. Η Μαριαλένα έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο, αγωνιστικά τουλάχιστον. Ήταν ταλαντούχα αθλήτρια παρόλο που σταμάτησε νωρίς τον αθλητισμό».

Για το ότι οι δυο τους ήταν ζευγάρι: «Υπήρξε μια περίοδος που ήμασταν ζευγάρι. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ήμασταν στον ίδιο σύλλογο και για έναν χρόνο περίπου ήμασταν ζευγάρι».

Για την είσοδο του πρώην της Σάκη Κατσούλη: «Η αλήθεια είναι ότι ήρθε σε αμήχανη και άβολη θέση. Θεωρώ πάντως ότι εκεί δεν υπάρχει η δυνατότητα για πάρα πολύ προσωπικά θέματα».

Ένα περιστατικό που συνέβη στον κύκλο του Survivor στο οποίο συμμετείχε είναι ότι ο ίδιος είχε αρρωστήσει και του είχαν χορηγήσει αντιβίωση με πενικιλίνη στην οποία είναι αλλεργικός και δεν το γνώριζε. «Έπαθα σοκ και πήγα να πεθάνω».

https://streamable.com/sg97jh