Survivor: Ποιοι νίκησαν στον αγώνα ασυλίας
Reality TV

Survivor: Ποιοι νίκησαν στον αγώνα ασυλίας

Survivor: Ποιοι νίκησαν στον αγώνα ασυλίας

Αυτή η ομάδα θα αναγκαστεί να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση

Ένας περίπλοκος στίβος μάχης στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο για τον αγώνα ασυλίας του Survivor, με τους παίκτες των δύο ομάδων να πρέπει να περάσουν εμπόδια, λαβύρινθους, να πέσουν μέσα σε πισίνες και στη συνέχεια να πετύχουν έναν δύσκολο στόχο.

Ο αγώνας

Με νίκη ξεκίνησαν οι «Κόκκινοι» στο αγώνισμα, με τον Γιώργο Κόρομι να κάνει το 1-0 απέναντι στον Αλέξη Παππά. Η Μαριαλένα ωστόσο ισοφάρισε κόντρα στη Σοφία.

https://streamable.com/g7l23m

Ο Τζέιμς Καφετζής κέρδισε τον Κώστα Παπαδόπουλο, η Μαριπόσα έκανε το 3-1 κόντρα στην Ασημίνα, ενώ το 3-2 πέτυχε ο Γιώργος Κοψιδάς απέναντι στον Πάνο Καλίδη.

https://streamable.com/ffqws1

Η Ελευθερία Ελευθερίου κέρδισε τη Μαριάνθη για το 4-2, ενώ ο Περικλής Κονδυλάτος μείωσε σε 4-3 παίζοντας με τον Chris Σταμούλη.

https://streamable.com/xhh1qf

Η Βαλέρια Χοψονίδου επικράτησε της Ανθής Σαλαγκούδη για το 5-3, ενώ νίκη πήρε και ο Νίκος Μπάρτζης και ο Παύνος Καλίδης, απέναντι σε Γιώργο Ασημακόπουλο και Γιώργο Κόρομι αντίστοιχα.

https://streamable.com/4t3gem

Ελευθερία Ελευθερίου και Chris έφεραν τους «μπλε» μια ανάσα από την τελική νίκη, κάνοντας το 9-3, ενώ η Μαριαλένα σημείωσε το 10-3 κόντρα στην Ασημίνα.

https://streamable.com/fd2vos