Survivor – Θανάσης Βισκαδουράκης: «Απογοητεύτηκα από τη Μυριέλλα – Δεν θα έκανα παρέα με τον Κατσαούνη»
Νέα

Survivor – Θανάσης Βισκαδουράκης: «Απογοητεύτηκα από τη Μυριέλλα – Δεν θα έκανα παρέα με τον Κατσαούνη»

Survivor – Θανάσης Βισκαδουράκης: «Απογοητεύτηκα από τη Μυριέλλα – Δεν θα έκανα παρέα με τον Κατσαούνη»

Ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα στη «Super Κατερίνα»

Οικονομικοί ήταν οι λόγοι που έκαναν τον Θανάση Βισκαδουράκη να πει το μεγάλο «ναι» στην Acun Medya και να πάρει μέρος στο Survivor.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ταξίδεψε ο ηθοποιός στον Άγιο Δομίνικο κι εκείνος της απάντησε: «Όλες οι δουλειές στο θέατρο πήγαν στράφι τον χειμώνα, τα έσοδα από τις ταινίες δεν πήγαν καλά και το ποσό των Τούρκων ήταν δελεαστικό. Έχω έναν ορθολογισμό και έναν ρεαλισμό. Όταν δεν περπατάει κάτι, πας στην επόμενη κίνηση».

Για τα ποσά που ακούγονται ότι παίρνουν οι «Διάσημοι»: «Στην Ελλάδα ζούμε, υπάρχει μια υπερβολή. Στον γραφείο της Acun ξέρουν τα χειριστούν τα ποσά. Υπάρχουν μεγάλα και μικρά, αλλά αυτό έγκειται στην προσωπικότητα του καθενός. Αν συνεχίσω να μιλάω μπορεί να χάσω κι αυτό που είναι να πάρω. Μην ακούτε πολλά, όλα είναι προσγειωμένα και δεν πίστευα ότι αυτό το παιχνίδι είναι τόσο δυνατό και ότι δουλεύει τόσος κόσμος».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την ευγένεια του Τούρκου παραγωγού και η Κατερίνα Καινούργιου του έδωσε ως παράδειγμα τον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος είναι επίσης ευγενικός και γενναιόδωρος με τον κόσμο. «Θέλω να μου τον γνωρίσει», της είπε ο ηθοποιός.

Για τον Άρη Σοϊλέδη και την εξομολόγησή του για τον αδερφό του, ανέφερε: «Ήρθαμε πολύ κοντά με τον Άρη, μου εξομολογήθηκε για τον αδερφό του. Αγωνίστηκε πολύ για εκείνον, χάθηκε από τα ναρκωτικά και κάθε φορά έπλεξε το εγκώμιο για τη μαμά του. Τον αγαπώ πολύ, είναι ένα ευγενικό και ταλαντούχο παιδί».

Για τη ζωή στην παραλία: «Όλη την καλύβα την έφτιαξα εγώ. Είχα 24 ώρες τη φωτιά για τα κορίτσια. Στους “Μαχητές” έκαναν οι γυναίκες τις δουλειές. Έκανα δύο κορτιζόνες από το κουβάλημα και τα ξύλα».

Για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη: «Απογοητεύτηκα με τη Μυριέλλα. Κάποιοι ήρθαν με στρατηγική και τακτική και έχουν δεν πάρα πολύ Survivor. Ο Τσακατσούκας δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να στήσει κάτι. Είναι ένα λαϊκό παιδί. Έξω δεν θα τον έκανα παρέα. Δεν συμπεριφέρεται σωστά στα κορίτσια και στους συναθλητές του. Η αφαγία χαλάει τον χαρακτήρα, η πείνα είναι τεράστια, το να κρυώνεις, να βρέχεται τρεις φορές τη μέρα και να μην έχεις ρούχα».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης τόνισε ότι η ομάδα των «Διασήμων» είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα, εκ των οποίων το ένα «διοικεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας».