Survivor: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;
Νέα

Survivor: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Survivor: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Το reality επιβίωσης Survivor συνεχίζεται κανονικά από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και σήμερα, Δευτέρα στις 21.00, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι για τον πρώτο τους αγώνα επάθλου.

Οι υποψήφιοι

Με σαφώς πιο γρήγορους ρυθμούς από τα προηγούμενα δύο Survivor που είχαμε δει, οι παίκτες έχουν ήδη αναμετρηθεί στους αγώνες ασυλίας κι έχουν βγει οι 3 πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα έχασε από την τουρκική κι έτσι η Ιουλιέτα, η Ντέμη κι ο Σπύρος είναι στην κρίση του κοινού.

https://www.instagram.com/p/BtdExFqgogY/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Ιουλιέτα ψηφίστηκε από 7 από τους 11 συμπαίκτες της. Αυτό το γεγονός της έχει φέρει εκνευρισμό και φαίνεται να μην συμμετέχει ενεργά στην καθημερινότητα της ομάδας της.

Οι υπόλοιποι παίκτες, φαίνεται – σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι Τούρκοι- να δένουν σιγά σιγά και να γίνονται πραγματική ομάδα.

Ο αγώνας επάθλου

Η αυτοσυγκέντρωση, η φιλοδοξία και η επιθυμία των παικτών για νίκη, θα κριθεί στο αποψινό πρώτο αγώνισμα επάθλου για το φετινό Survivor.

Η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μερικές επιπλέον θερμίδες που χρειάζεται πολύ. Θα τα καταφέρει άραγε η ελληνική ομάδα να πάρει την πρώτη της νίκη;

Δείτε το σχετικό video:

https://www.facebook.com/SurvivorGreece/videos/626390761168334/