Survivor: Το βέτο του Ατζούν στον ΣΚΑΪ για την ώρα μετάδοσής του
Νέα

Survivor: Το βέτο του Ατζούν στον ΣΚΑΪ για την ώρα μετάδοσής του

Survivor: Το βέτο του Ατζούν στον ΣΚΑΪ για την ώρα μετάδοσής του

Τι δήλωσε ο Γιώργος Λιανός για τις εξελίξεις;

Εμπόδια φαίνεται ότι βάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον ΣΚΑΪ για το θέμα του Survivor, γεγονός που αναμένεται να φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα της prime time του καναλιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ  της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα, Χαμογέλα», ο Τούρκος παραγωγός έχει θέσει βέτο για την ώρα προβολής του ριάλιτι και ανατρέπει τα σχέδια του καναλιού να προβάλλεται στις 11.00 το βράδυ όπως γίνεται με το Big Brother.

Εκείνος θεωρεί ότι το πρόγραμμα πρέπει να μεταδίδεται στις ίδιες ώρες που είχε προβληθεί και την τελευταία φορά, στις 9 το βράδυ.

Αυτό προκαλεί καραμπόλα για τη σειρά «8 λέξεις», για την οποία ο Ανδρέας Γεωργίου ήδη έχει δηλώσει ότι δεν συνεχίζει τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου.

Από την πλευρά του ΣΚΑΪ αναφέρεται κατηγορηματικά ότι η σειρά θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν στην ίδια ώρα κάθε μέρα.

Το σενάριο που εξετάζεται είναι να μειωθούν σε διάρκεια οι «8 λέξεις» ώστε να ξεκινάει όσο νωρίτερα γίνεται το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Γιώργο Λιανό και μίλησαν για το Survivor

«Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα έκανα το Survivor με τον Ντάνο, από τη στιγμή που όλα είναι στον αέρα. Αυτά είναι θέματα του καναλιού. Το κανάλι αποφασίζει και μας ανακοινώνονται στην ώρα που πρέπει. Ο μεγάλος αστάθμητος παράγοντας είναι ο κορονοϊός. Επομένως όλα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό».

Για το Voice είπε ότι είναι μπροστά σε γυρίσματα και περιμένουν να πάνε όλα καλά για να προχωρήσουν στα live.

https://streamable.com/837tl2

Ποιος δεν θα παρουσιάσει το Survivor;

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μπάκα ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα παρουσιάσει το ριάλιτι γιατί είναι με το ένα πόδι στον ΑΝΤ1 για τη «Φάρμα» και με το άλλο σε νέα σειρά που ετοιμάζεται.

Όπως είπε η αντικειμενική δυσκολία για το Survivor είναι πάντα ο κορονοϊός διότι θα είναι δύσκολη η μετακίνηση των παικτών από και προς στο εξωτερικό.

https://streamable.com/feu3qa