Συγκινεί ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο χαμός της μητέρας μου ήταν ό,τι χειρότερο μου συνέβη»
Νέα

Συγκινεί ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο χαμός της μητέρας μου ήταν ό,τι χειρότερο μου συνέβη»

Συγκινεί ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Ο χαμός της μητέρας μου ήταν ό,τι χειρότερο μου συνέβη»

Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια με τον κορονοϊό και τη γνωριμία με τον Μιχάλη Κακογιάννη

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ήταν σήμερα ο Τρύφωνας Σαμαράς και μίλησε για το Style Me Up, τον χαμό της μητέρας του που του στοίχισε πολύ και την περιπέτεια με τον κορονοϊό.

«Είμαι σε μια πολύ καλή περίοδο. Κάνω το Style Me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου και όλη την ομάδα και μεταμορφώνω γυναίκες εκεί και τις κάνω να μοιάζουν με ντίβες», είπε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Μιλώντας για τη μητέρα του που την έχει χάσει εδώ και χρόνια είπε: «Αυτή η στιγμή με τη μητέρα μου όταν έφυγε από το σπίτι με το αυτοκίνητο και δεν θα ξαναερχόταν, ήταν το χειρότερο πράγμα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όσο ζούσε δεμένος με τη μητέρα μου. Έφυγα μεγάλος από το πατρικό μου, στα 30 μου χρόνια. Προσπαθούσα να το “σκάσω” σιγά σιγά».

Και συνέχισε: «Και οι δυο γονείς μου ήξεραν τις επιλογές μου. Δεν ήταν εύκολο, αλλά εγώ ήθελα να τα πω. Την προσωπική σου ζωή νομίζω ότι δεν χρειάζεται να τη μοιράζεσαι με τους γονείς σου. Ποτέ δεν θα δεχθούν μια ιδιαιτερότητα. Αν είχα επιλογή δεν θα έλεγα ποτέ στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου. Πάντα μου έλεγε η μαμά μου “Καλύτερα να είχες παντρευτεί και να είχες παιδάκια”».

Αναφερόμενος στην κομμωτική δήλωσε: «Η κομμωτική ήταν  το σιγουράκι μου. Έλεγα αν δεν γίνω ηθοποιός ή μοντέλο θα ασχοληθώ με αυτό. Είχα βγει “φωτοστάρ” σε διαγωνισμό του περιοδικού “Ντομινό”. Έπαιξα σε φωτορομάντζο με τη Χριστίνα Παππά και την Ντάρια Μπούρα και είχα βγει τρίτος».

Για τη γνωριμία του με τον Μιχάλη Κακογιάννη είπε: «Είχα δάσκαλο τον Μιχάλη Κακογιάννη στη δραματική σχολή. Η μαμά μου ήταν φίλη με τη γραμματέα του Κακογιάννη. Δεν πέρασα στις εξετάσεις τελικά και μετά πήγα στρατό. Τελειώνοντας έδωσα μια τελευταία ευκαιρία στο μόντελινγκ. Πήγα ως μοντέλο στον Μιχάλη Ασλάνη και έγινα κομμωτής στα σόου του. Δεν περίμενα ότι ως κομμωτής θα μπορούσε να γίνω διάσημος».

Μιλώντας για τις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει είπε: «Μπροστά στον καθρέφτη έχω κλάψει. Αναπολώ τη μητέρα μου και έχω κλάψει. Τη σκέφτομαι κάθε μέρα και όσο περνάει είναι ακόμη χειρότερα. Και στο χωριό που μένει ο πατέρας μου και ο αδελφός μου αποφεύγω να πηγαίνω, γιατί μου θυμίζει τη μαμά μου».

Τέλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε και για την περιπέτεια υγείας που είχε με τον κορονοϊό: «Η καραντίνα ήταν από τις χειρότερες στιγμές μου. Έμεινα 14 μέρες στο κομμωτήριο. Δεν μπορούσα να βγω λόγω κορονοϊού. Άνοιγα το παράθυρο και φώναζα “βοήθεια”. Έπαθα κρίση πανικού. Ο μόνος που ήρθε να με δει ήταν η Νατάσα Καλογρίδη».