Συγκινήθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ: «Μου λείπει η οικογένειά μου»
Νέα

Συγκινήθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ: «Μου λείπει η οικογένειά μου»

Συγκινήθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ: «Μου λείπει η οικογένειά μου»

Τι είπε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα»

Τα ξεχωριστά δώρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μοίρασε στους επώνυμους της ελληνικής τηλεόρασης ο Γρηγόρης Μπάκας. Με την κάμερα της εκπομπής συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Γιώργο Λιανό, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Σοφία Κουρτίδου και την Υβόννη Μπόσνιακ και μίλησαν για τις φετινές διαφορετικές – λόγω κορονοϊού- γιορτές.

«Είναι τα πρώτα ιδιαίτερα Χριστούγεννα. Μου λείπε πάρα πολύ η μαμά μου και το ταξίδι στο Μεσολόγγι», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Ενώ, ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ που έχει να δει τους γονείς της εδώ και έναν χρόνο: «Είναι για όλον τον κόσμο τα πιο περίεργα Χριστούγεννα. Να πω τον πόνο μου. Έχω να δω τους γονείς μου εδώ και έναν χρόνο. Θα ήθελα να είναι εδώ και να είμαστε όλοι μαζί. Δυστυχώς, όμως δεν γίνεται. Ευτυχώς έχω την κορούλα μου, τον άντρα μου και την πεθερά μου που είναι εδώ και θα φτιάξουμε μια όμορφη κατάσταση στο σπίτι και θα περάσουμε όμορφα», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Συγκινήθηκα λίγο, μου λείπει η οικογένειά μου, τα ανίψια μου, η αδελφή μου και ο αδελφός μου και θα ήθελα να κάνω και κάποια χρονιά Χριστούγεννα στη Γερμανία».