Συγκινήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US – Οι ευχές των φίλων του για τη γιορτή του
Νέα

Συγκινήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US – Οι ευχές των φίλων του για τη γιορτή του

Συγκινήθηκε ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US – Οι ευχές των φίλων του για τη γιορτή του

Το μήνυμα που έστειλε μέσα από το μουσικό σόου

Με πολλές εκπλήξεις, τραγούδι και εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποιείται και το αποψινό live του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε έναρξη του μουσικού σόου με τον Βασίλη Καρρά και είχε μια σειρά από εκπλήξεις για τους τηλεθεατές. Ωστόσο, ο ίδιος συγκινήθηκε με την έκπληξη που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του και τις ευχές για τη γιορτή του.

Συγκεκριμένα, στον αέρα του J2US προβλήθηκε αρχικά, ένα video με την Κατερίνα Καινούργιου, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά, τον Πέτρο Ιακωβίδη, την Υβόννη Μπόσνιακ, τη Μαρία Σολωμού με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Κρατερό Κατσούλη να δίνουν τις ευχές τους στον Νίκο Κοκλώνη για τη γιορτή του.

Συγκινημένος ο οικοδεσπότης του J2US θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή.

«Θα πω κάτι γιατί με έχετε συγκινήσει. Εγώ κάνω τηλεόραση επειδή μου αρέσει. Δεν χρειάζεται να την κάνω, αλλά περνάω τέλεια. Για εμένα είστε όλοι οικογένειά μου. Είτε έτσι, είτε αλλιώς πολλές φορές τα πράγματα έρχονται δύσκολα, αλλά για εμένα εσείς είστε εγώ και όσο περνά από το χέρι μου είμαστε ένα.

Σας ευχαριστώ που λάβατε μέρος σε αυτήν την τρέλα που λέγεται Just και οι φετινοί και οι περσινοί. Ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας βλέπουν και σιγά σιγά με βοηθούν λιθαράκι, λιθαράκι να γίνομαι καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

https://streamable.com/0ywq4k

Λίγο αργότερα μάλιστα, ακολούθησε ένα ακόμη video με τη Σίσσυ Χρηστίδου να τραγουδά το Happy Nameday στον Νίκο Κοκλώνη και τους: Ναταλία Γερμανού, Δημήτρη Αλεξάνδρου, Δανάη Μπάρκα, Stan, Γιάννη Λάσκο, Πέτρο Κωστόπουλο και Δημήτρη Ουγγαρέζο να στέλνουν τις ευχές τους.

https://streamable.com/wkr7ap