Συγκλονιστικές εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια
Νέα

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια

Συγκλονιστικές εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια

Τι θα γίνει με τη σχέση ανάμεσα στη Μελίτη και τον Μιχάλη στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»; Τι ακραίες αποφάσεις θα παρθούν στην «Επιστροφή»; Θα παντρευτεί η Όλγα και θα πιάσει η Αστυνομία τον Ορφέα στο «Τατουάζ»;

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Μαρίνα περνάει στιγμές ευτυχίας με τη Μελίτη στο σπίτι της. Όμως η Μελίτη συνεχίζει να μην αποδέχεται το Μιχάλη, κάτι που προβληματίζει και τον ίδιο και τη Μαρίνα.

Από την άλλη πλευρά, η Κάτια και ο Φώτης προσπαθούν να πείσουν τη Λίλιαν να μην πει στη Μαρίνα αυτό που έμαθε.

Ο Μιχάλης εξομολογείται στο Γιώργο ότι σκέφτεται να παρατήσει την ηθοποιία μόλις παντρευτεί και καταλήγουν σε καυγά. Προκειμένου να συμφιλιωθούν, ο Μιχάλης κάνει μια νέα πρόταση στο Γιώργο.

Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας πιάνει  δουλειά ως σοφέρ στο Γεράσιμο Χατζή,  τον ανταγωνιστή του Δημήτρη.

Ο Σταύρος δέχεται μια δελεαστική επαγγελματική πρόταση, που όμως είναι  στη Θεσσαλονίκη.

«Έλα στη θέση μου»

Ο Βλάσης υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά με την Μίκα, όταν αντιλαμβάνεται τα ψέματά της και ανακαλύπτει πως λείπει η προσφορά για το οινολογικό πάρκο από το μεσιτικό γραφείο.

Ο Τζανέτος φεύγει με τις κλωτσιές από την έπαυλη, όμως ο Ζούβας και η Σύλβια έρχονται αντιμέτωποι με το πρόβλημα του γάμου τους. Ο Μίμης πιέζει την Μίκα να πει την αλήθεια στον Βλάση και η Ρενάτα δέχεται ένα τηλεφώνημα για να βοηθήσει τη Sofo.

Άραγε ο Βλάσης θ’ ανακαλύψει την αλήθεια; Η Σύλβια με τον Ζούβα θα σώσουν τον γάμο τους; Ποια είναι η πρόταση που θα δεχτεί η Ρενάτα από τον Αντρέα και ποιος άλλος θα αιφνιδιαστεί από την πρόταση;

«Η επιστροφή»

Οι πληγές που χωρίζουν τους Κορωναίους και τους Ανδρέου, δείχνουν να επουλώνονται και η Βίκυ παίρνει μια σημαντική απόφαση για να ξορκίσει μια και καλή την κατάρα ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Ο Ζερβός νιώθει καθημερινά την απειλή κάποιων επικίνδυνων ανθρώπων που έχουν σχέση με τα ακατάλληλα φυτοφάρμακα και ζητάει την βοήθεια του Νίκου.

Η Άννα παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της που φέρνει τον Χρήστο σε δίλλημα. Παράλληλα ο Στέφανος αποφυλακίζεται, αλλά εμμένει στην απόφαση του να εγκαταλείψει την Αθηνά.

Εκείνη  νιώθοντας πλέον ηττημένη και προδομένη απ’ όλους, παίρνει μια ακραία απόφαση, προκειμένου να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς με το παρελθόν…

«Το σόι σου»

Η Λυδία, μετά από συζητήσεις με τον Σάββα και τα παιδιά, έχει τελικά αποδεχθεί τη θέση στη Θεσσαλονίκη κι έτσι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να μετακομίσει μόνιμα εκεί.

Τρέμουν, βέβαια, και μόνο στην ιδέα! Όχι για το πώς θα είναι η καινούργια τους ζωή, αλλά για το πώς θα καταφέρουν να το ξεστομίσουνε στα σόγια! Παίρνουν λοιπόν βαθιά ανάσα, κάνουν κουράγιο και ξεκινούν τις προσπάθειες, οι οποίες τελικά θα αποδειχθούν πιο δύσκολες απ’ ό,τι φαντάζονταν.

Η μία παρεξήγηση οδηγεί στην άλλη, ο Σάββας κι η Λυδία αρχίζουν να πιστεύουν ότι κανείς δεν νοιάζεται που φεύγουν και για μια φορά ακόμη τα δύο σόγια καταλήγουν μπερδεμένα και ανάστατα, μην ξέροντας πως έχουν μαζευτεί για το τελευταίο οικογενειακό τραπέζι…

«Το Τατουάζ»

H Τατιάνα κρύβει μέσα της πολλά και ξεσπά σε κλάματα μπροστά στη Βέρα.

Ξυρισμένος πλέον, ο Σέκερης αποσπά διάφορες αντιδράσεις για το νέο του λουκ!

Ο Χάρης μιλά στην Αφροδίτη για τον γάμο τους και η απάντηση που παίρνει δεν τον χαροποιεί και ιδιαίτερα. Άντρες και γυναίκες χωρίζονται για τα δύο μπάτσελορ και το γλέντι ξεκινά!

Στο μεταξύ, η Ειρήνη βάζει τον αδερφό της τον Μανούσο να υπερασπιστεί την τιμή της!

Η Νικόλ συνεχίζει να μιλά με τον Ιωσήφ στο τηλέφωνο και κανονίζει τη μεγάλη της απόδραση στην Αυστραλία! Η αστυνομία εντοπίζει το αμάξι του Ορφέα και ξεκινά επιχείρηση για τη σύλληψή του!

Η Όλγα περνά δύσκολες ώρες λίγο πριν ξεκινήσει για την εκκλησία… Ενώ όλοι την περιμένουν στην εκκλησία εκείνη περνά μια ακόμα κρίση πανικού κι αρνείται να παντρευτεί. Ο Στέφανος αρχίζει να ανησυχεί με την αργοπορία της.

Η Άννα δίνει ρεσιτάλ επιχειρημάτων και η Όλγα συνειδητοποιεί πως αν δεν εμφανιστεί στην εκκλησία θα χάσει τον Στέφανο για πάντα. Η Λήδα παραδίδει τη μητέρα της νύφη κι όλοι καμαρώνουν κι εύχονται στο ζευγάρι, με τον Παύλο να κλέβει την παράσταση.

Πίσω στην Αθήνα οι εξελίξεις τρέχουν… Ο Τόνυ και η Τατιάνα συνεχίζουν να παίζουν θέατρο με σκοπό να ξεγελάσουν την αστυνομία.

Ο Ορφέας εντοπίζει το νέο σπίτι του Σωκράτη κι ετοιμάζεται να τον εκδικηθεί, αγνοώντας πως η αστυνομία είναι στα ίχνη του. Στο Λονδίνο, η Νικόλ έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερό της φόβο.