Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Mike: «Δεν το πίστευα ότι έχω καρκίνο στα γεννητικά όργανα»
Νέα

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Mike: «Δεν το πίστευα ότι έχω καρκίνο στα γεννητικά όργανα»

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον Mike: «Δεν το πίστευα ότι έχω καρκίνο στα γεννητικά όργανα»

«Δεν με πείραζε που έχανα τα μαλλιά μου από τις χημειοθεραπείες, άλλαζε η μορφή μου»

«Είμαι καλά ψυχολογικά. Ήμουν πάντα καλά ψυχολογικά. Τώρα είμαι καλά», είπε ξεκινώντας τη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show ο Mike. Ο 27χρονος τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο, τη δύσκολη περίοδο με τις χημειοθεραπείες και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.

«Αυτό ξεκίνησε από τον Μάιο κι εκεί που είχα κανονίσει τις δουλειές μου και τις διακοπές μου, είχα μια ενόχληση στο πόδι μου κι έλεγα ότι θα είναι κάποιο τράβηγμα από τη γυμναστική.

Πέρασαν λίγες εβδομάδες κι είχα έντονο πόνο. Έκανα ψηλάφηση στον όρχη και βρήκα κάτι σκληρό. Υπέθεσα ότι θα είναι κάποια κιρσοκήλη. Φοβήθηκα και πήγα στον παθολόγο μου. Έκανα υπέρηχο και μου είπε η γυναίκα που με εξέτασε ότι είναι μάζα που πρέπει να την κοιτάξεις για να μην με τρομάξει», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έδειξα τις εξετάσεις στον γιατρό μου και μου είπε να πάω σε ουρολόγο. Εκεί ο γιατρός μου το είπε αμέσως ότι έχω καρκίνο στον όρχη, δεν το πίστευα. Είχαμε και περιστατικά και στην οικογένεια και ξεκίνησε μια επώδυνη διαδικασία με χημειοθεραπείες. Μου είπανε θα το βγάλουμε και θα δούμε αν είναι καλοήθης ή κακοήθης, όπως ήταν τελικά.»

https://streamable.com/9pip0o

«Μετά το χειρουργείο δυσκολευόμουν να σηκωθώ και να ξαπλώσω για 5 εβδομάδες» ανέφερε ο Mike. Και συνέχισε: «Βγήκε η βιoψία και είχε μέσα τέσσερις κοκοήθεις μορφές, οι δυο από αυτές ήταν επιθετικές».

«Δεν με πείραζε που έχανα τα μαλλιά μου από τις χημειοθεραπείες, άλλαζε η μορφή μου», εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε: «Το χειρότερο ήταν ότι ένιωθα πολύ αδύναμος γιατί τις έκανα καθημερινά».

https://streamable.com/i1o992

https://streamable.com/maf4oq