Συγκλονίζει η ανήλικη που κατήγγειλε τον 37χρονο ιερέα για βιασμό: «Δεν βίασε μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μου»
Νέα

Συγκλονίζει η ανήλικη που κατήγγειλε τον 37χρονο ιερέα για βιασμό: «Δεν βίασε μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μου»

Συγκλονίζει η ανήλικη που κατήγγειλε τον 37χρονο ιερέα για βιασμό: «Δεν βίασε μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μου»

Τι δήλωσε η σύζυγος του ιερέα;

Φρίκη προκαλούν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την καταγγελία ανήλικης εις βάρος ιερέα για βιασμό.

Η κοπέλα περιέγραψε με λεπτομέρεια στην κατάθεσή της στις 9 Νοεμβρίου του 2021 παρουσία ειδικής παιδοψυχολόγου της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τον εφιάλτη που έζησε τονίζοντας πως χωρίς τη θέλησή της αναγκάστηκε σε πράξης που τη σημάδεψαν ανεπανόρθωτα.

Στις 17 σελίδες της κατάθεσης αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου».

Σε άλλο σημείο περιγράφει μία από τις φορές που την προσέγγισε ο σάτυρος ιερέας: «Ωραία, τώρα ήρθε η ώρα, να σε εξετάσω, και στο άλλο κομμάτι. Έκανε αυτή την κίνηση και νόμιζα ότι θα μου κοπεί η ανάσα και ότι θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, και του έκανα έτσι στο πόδι για να με αφήσει. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα ενώ αυτός συνέχιζε να κάνει αυτό το πράγμα, ευτυχώς που μετά τον ξαναπήρε η γυναίκα του. Σήμερα δεν ολοκληρώσαμε τα βήματα πως πρέπει, αλλά την επόμενη θα τα ολοκληρώσουμε, το έχουμε καθυστερήσει.

Σταμάτησα πια να πηγαίνω στο κατηχητικό… Αρχές Ιουλίου και τελοσπάντων μετά, πήγαμε διακοπές στο εξοχικό μου τον Αύγουστο, όταν γυρίσαμε εγώ είχα σκεφτεί ότι “δεν θα το πεις σε κανέναν αυτό που είχε γίνει, τελείωσε”».

«Ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη. Γιατί δεν είχα βρει τόσο καιρό τη δύναμη να το κάνω αυτό, δηλαδή να έρθω και νόμιζα πως ήμουν καταδικασμένη σε αυτό το πράγμα και ότι αυτό θα με κυνηγάει για όλη μου τη ζωή, αλλά είπα ότι το σκέφτηκα και εγώ ότι δεν μπορούσα άλλο, όλο αυτό τον πόνο, όλο αυτό τον φόβο και έτσι ήρθαμε και ήρθα να το καταγγείλω. Και μετά το είπα και στην μητέρα μου και έχω αρχίσει να νιώθω πάρα πολύ δυνατή και να δίνω δύναμη στον εαυτό μου για να καταφέρω να τιμωρήσω, όχι να τιμωρήσω δεν είναι ωραία έκφραση αυτό που λέω, να πάθει σε εισαγωγικά αυτός ο άνθρωπος αυτό που πρέπει γιατί με βίασε. Με βίασε, με βίασε ενώ δεν το ήθελα. Δεν το ήθελα αυτό το πράγμα» συμπλήρωσε.

Και συνεχίζει μιλώντας για την πίεση που δεχόταν για να ανταλλάξουν φωτογραφίες με άσεμνο υλικό: «Τώρα δεν θα μου στείλεις εσύ φωτογραφία; Δεν θέλω να στείλω φωτογραφία. Έλα μου λέει “γιατί είσαι τόσο πεισματάρα είσαι από τις πιο πεισματάρες που μου έχουν τύχει. Γιατί είσαι τόσο πεισματάρα; στείλε μου αυτή τη φωτογραφία. Δεν θα γίνει τίποτα, μια φώτο είναι. Έτσι κι αλλιώς είναι φυσικό πράγμα αυτό, δεν πρέπει να φοβάσαι».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η σύζυγος του ρασοφόρου. «Είναι αθώος δεν έχει κάνει τίποτα όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι ψέματα. Πάντα είχαμε θέμα αυτοί μαζί μας από τότε που έμεινα έγκυος. Με έβαλε στη θέση σε ένα κατάστημα και επειδή έμεινα έγκυος θεώρησε ότι την πρόσβαλα γιατί εκτέθηκα» είπε.