«Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» spoiler: Η Πωλίνα ερωτεύεται τον Μπουκουράν! Ποιο όμως είναι το νέο παράνομο ζευγάρι του Κουδουναρίου;
Νέα

«Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» spoiler: Η Πωλίνα ερωτεύεται τον Μπουκουράν! Ποιο όμως είναι το νέο παράνομο ζευγάρι του Κουδουναρίου;

«Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» spoiler: Η Πωλίνα ερωτεύεται τον Μπουκουράν! Ποιο όμως είναι το νέο παράνομο ζευγάρι του Κουδουναρίου;

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τα επεισόδια που έρχονται!

Ένα σούπερ spoiler για τη σπαρταριστή συνέχεια της ξεκαρδιστικής σειράς του Μega «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» σας παρουσιάζει το Znews μαζί με τις περιλήψεις από τα επόμενα δύο επεισόδια της σειράς.

Έτσι στο Κουδουνάρι θα δημιουργηθεί ένα ακόμα παράνομο ζευγάρι που έχει όμως παρελθόν, ο Λυκούργος (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) και η σύζυγος του δημάρχου, Λίτσα Μπακλάφα (Μαρία Γεωργιάδου). Το νεανικό τους πάθος αναζωπυρώνεται και ξαναείναι μαζί όσο η σύζυγος του Λυκούργου, Πένη, ζει τον παράνομο έρωτά της με τον Μπουκουράν.

Στο 16ο επεισόδιο όμως που θα δούμε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, το Κουδουνάρι επιτέλους θα γνωρίσει το ζεύγος Ντόρτσεστερ σε μια μεγαλειώδη γιορτή που θα οργανωθεί. Οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες καθώς όλες οι κυρίες του χωριού ερωτεύονται τον… Μπουκουράν!

Εκείνη όμως που θα τον ερωτευτεί παράφορα θα είναι η Πωλίνα, η αδελφή της Πένης!

Τι θα δούμε στο 17ο επεισόδιο την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου;

«ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ»

Η μεγάλη δεξίωση του δημάρχου προς τιμήν του ζεύγους Ντόρτσεστερ έχει πολλές παρενέργειες. Πρώτα απ’ όλα, όλες οι Κουδουναριώτισσες αρχίζουν να ερωτεύονται τον Λόρδο – Μπουκουράν.

Η Πωλίνα και ο Βασίλης κατενθουσιασμένοι κάνουν επίσημη επίσκεψη στο σπίτι του Λυκούργου και της Πένης.  Η Πωλίνα εκνευρίζεται με την απαιδευσιά του Βασίλη μπροστά στους λόρδους.

Στο μεταξύ οι κυρίες του Κουδουναρίου σχεδιάζουν μουσικοχορευτική εσπερίδα προς τιμήν των λόρδων και καταλήγουν στην παράσταση της Γκόλφως.

Ο Λυκούργος, ενώ ακόμα δεν συμπαθεί τους Αλβανούς συμπέθερους πρέπει να περιμένει καρτερικά μιας και τους χρειάζεται για να πάρει τη δουλειά της ανάπλασης της πλατείας του χωριού.

Ταυτόχρονα ένας ακόμα έρωτας ανθίζει ξανά εκείνη τη νύχτα. Αναβιώνει η παλιά αγάπη της κυρίας Δημάρχου, της Λίτσας Μπακλάφα με τον Λυκούργο. Έτσι, μια ακόμα παράνομη σχέση ξεκινάει στο Κουδουνάρι.

Τι θα δούμε στο 18ο επεισόδιο, την Παρασκευή 4 Μαρτίου;

«ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ»

Ο Θύμιος, ο υπάλληλος του Λυκούργου είναι ο μόνος Κουδουναριώτης ο οποίος γνωρίζει το παρελθόν του Μπουκουράν. Οι συχνές του επισκέψεις για διάφορες δουλειές που πρέπει να κάνει στο σπίτι στου Λυκούργου κρύβουν τον έναν και μοναδικό κίνδυνο. Να αποκαλυφθεί το ψέμα, περί Άγγλου λόρδου.

Παράλληλα το ειδύλλιο του Λυκούργου με την Λίτσα Μπακλάφα έχει εξελιχθεί σε άσβεστο πάθος και ο κίνδυνος να προδοθούν είναι μεγάλος, όταν δίνουν ραντεβού στο Καλαμίτσι.

Την ίδια ιδέα για ερωτικό ραντεβού στο ίδιο μέρος έχει και η Πένη με τον Μπουκουράν.

Η θεία Παυλίνα χάνεται από το σπίτι και συνωμοτεί με την δημοσιογράφο Αντζελίνα Μπάρδα ενώ η Πωλίνα νιώθει όλο και πιο θερμά συναισθήματα για τον Αλβανό συμπέθερο.