Συνήγορος Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Η υπόθεση θα ακολουθήσει την οδό της δικαιοσύνης»
Νέα

Συνήγορος Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Η υπόθεση θα ακολουθήσει την οδό της δικαιοσύνης»

Συνήγορος Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Η υπόθεση θα ακολουθήσει την οδό της δικαιοσύνης»

Ο δικηγόρος Μιχάλης Καρκούλιας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό»

Στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται πως οδηγούνται ο Τριαντάφυλλος και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Η κόντρα τους μετά την αποχώρηση από το J2US πήρε μεγάλες διαστάσεις και μετά τις κατηγορίες για απόπειρα ξυλοδαρμού και τη μήνυση και αγωγή του Τριαντάφυλλου στην Ευρυδίκη, έρχεται και η δική της πάντηση μέσω του δικηγόρου της.

Συγκεκριμένα, ο συνήγορός της Μιχάλης Καρκούλιας μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όπως είδατε και στην ανάρτησή της η Ευρυδίκη εξέφρασε την άποψή της και τα όσα έχει δηλώσει για όσα έχει ζήσει και συνέβησαν με τον κύριο Χατζηνικολάου. Δεν υπάρχει βάση αναίρεσης και ιδίως να ζητήσει και συγνώμη».

Και ξεκαθάρισε: «Η κυρία Παπαδοπούλου ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι την χτύπησε ο κύριος Χατζηνικολάου», επιβεβαιώνοντας πως οι κατηγορίες της είχαν να κάνουν με απόπειρα ξυλοδαρμού.

Στην ερώτηση, αν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα κινηθεί νομικά εναντίον του Τριαντάφυλλου είπε: «Όπως εξελίσσονται τα πράγματα με τον κύριο Χατζηνικολάου και τις ενέργειες που έχει κάνει. Δεν διαβλέπω δυνατότητα κάποιας εξωδικαστικής διευθέτησης της διαφοράς. Η υπόθεση θα ακολουθήσει την οδό της δικαιοσύνης» και συμπλήρωσε: «Αμφότερες οι ενέργειες της αγωγής και μήνυσης στον κύριο Χατζηνικολάου γιατί αυτές οι περιπτώσεις αποτελούν και αδικήματα ποινικώς κολάσιμα και αδικοπραξίες που επιφέρουν αγωγή και αποζημίωση για ηθική βλάβη και τα λοιπά».

https://streamable.com/mv56kg