Ανδρέας Γεωργίου στην Ελένη Μενεγάκη: «Με δύο γυναίκες μου έχει τύχει να χαζέψω από την ομορφιά τους, με την Άντζελα Γκερέκου και με εσένα»
Νέα

Ανδρέας Γεωργίου στην Ελένη Μενεγάκη: «Με δύο γυναίκες μου έχει τύχει να χαζέψω από την ομορφιά τους, με την Άντζελα Γκερέκου και με εσένα»

Ανδρέας Γεωργίου στην Ελένη Μενεγάκη: «Με δύο γυναίκες μου έχει τύχει να χαζέψω από την ομορφιά τους, με την Άντζελα Γκερέκου και με εσένα»

Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει ότι στα επόμενα επεισόδια θα φουντώσει ο έρωτας της Ιουλίας και του Στάθη

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην «Γη της ελιάς» και την εξέλιξη της σειράς.

«Το 2007 ξεκίνησα από το MEGA. Είχα φύγει από ένα ριάλιτι και υπήρχε αυτό το στίγμα. Δεν μου πρότειναν να παίξω σε κάποια σειρά. Και σκέφτηκα να κάνω κάτι δικό μου. Έπρεπε να κάνω και τα λάθη μου για να φτάσω σιγά σιγά εκεί που είμαι σήμερα. Βασικά δεν είχα σενάριο. Είχα κάνει αρκετές δουλειές που δεν πήγαν καλά. Όταν γνώρισα την Βάνα Δημητρίου κατάλαβα τι σημαίνει να δουλεύεις με ένα σεναριογράφο», και συνέχισε:

«Ενώ αγαπούσα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπούσα το πακέτο της δουλειάς. Στην πορεία κατάλαβα ότι δεν αγαπήσεις την ίδια τη δουλειά και να σε πονάει η ίδια η δουλειά δεν μπορείς να έχεις επιτυχία. Αυτό λέω στα νέα παιδιά. Μην σε τυφλώνουν τα φώτα, η δουλειά θα φέρει τα φώτα. Τώρα δίνω όλη μου την ενέργεια στη δουλειά και μόνο. Κατάλαβα ότι όσο αγαπάς τη δουλειά σου τόσο πολύ σε πληρώνει» ανέφερε ο ίδιος.

Για τη συμμετοχή νέων παιδιών στις σειρές του

«Παίρνω πάρα πολλή ενέργεια από τη χαρά των νέων παιδιών. Και όχι μόνο από τα νέα παιδιά αλλά και από ανθρώπους που μπορεί να μην είχαν τις ευκαιρίες. Χαίρομαι με τη χαρά τους και είναι δημιουργικό αυτό».

Για τις σημαντικές συνεργασίες με αναγνωρίσιμους ηθοποιούς

«Πριν πάρω τηλέφωνο την Μάρω Κοντού μου έλεγαν ότι δεν πρόκειται να δεχτεί. Όταν της έστειλα το σενάριο δέχτηκε αμέσως. Είναι τρομερή χαρά να ξεκινάς το γύρισμα και να βλέπεις τον Νίκο Γαλανό και τον Παρτσαλάκη ή την Λυδία Κονιόρδου, που κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση».

Για την επιστροφή της Άντζελας Γκερέκου

«Με δύο γυναίκες μου έχει τύχει να χαζέψω από την ομορφιά τους. Με την Άντζελα Γκερέκου και με εσένα».

«Είναι φυσικό μετά από τόσα χρόνια να είναι μαζεμένη στην αρχή αλλά γύρισμα με γύρισμα την γνωρίσαμε καλύτερα και είναι σούπερ άτομο η Άντζελα».

Για την συμμετοχή της Αφροδίτης Λιάντου στη «Γη της ελιάς»

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκε την Αφροδίτη. Λόγω της σχέσης μου με την Εβελίνα το είχα πετάξει και στο παρελθόν. Τώρα ήταν μια από τις περιπτώσεις που περίμενα να μου πει ότι δεν θέλει. Αν δεν προσπαθήσεις δεν μπορείς να ξέρεις. Όταν άρχισα να διαβάζω κείμενα ήμουν σίγουρος ότι ταιριάζει η Αφροδίτη απόλυτα. Είναι πολύ καλή και εγκλιματίστηκε γρήγορα».

Τι θα γίνει στο μέλλον;

Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει ότι στα επόμενα επεισόδια θα φουντώσει ο έρωτας της Ιουλίας και του Στάθη.

«Λείπει η φωτιά και το πάθος στον γάμο του Στάθη και το βρίσκει στο πρόσωπο της Ιουλίας. Βρίσκει τον ανεκπλήρωτο έρωτα του».

Νέο ζευγάρι

«Βλέπω στο twitter έχουν πάρει είδηση και το νέο ζευγαράκι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια και είναι η Βασιλική και ο Φίλιππος και θα γίνει κοντά στα επόμενα επεισόδια… Η Χάιδω και η Αρετή θα γίνουν συμπεθέρες…»