Τα μεγάλα μυστικά για τη ζωή της Μαρίνας στο φως, η μνήμη του Αντρέα και η αθώωση της Άννας
Νέα

Τα μεγάλα μυστικά για τη ζωή της Μαρίνας στο φως, η μνήμη του Αντρέα και η αθώωση της Άννας

Τα μεγάλα μυστικά για τη ζωή της Μαρίνας στο φως, η μνήμη του Αντρέα και η αθώωση της Άννας

Ο Φώτης ανακαλύπτει τα μεγάλα μυστικά της ζωής της Μαρίνας στη «Γυναίκα χωρίς όνομα», η μνήμη του Αντρέα επανέρχεται στο «Έλα στη θέση μου» και ο Ζερβός ανοίγει το δρόμο για την αθώωση της Άννας στην «Επιστροφή».

«Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η ώρα για να γεννήσει η Σοφία φτάνει κι αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον Γιώργο, αλλά και στον Δημήτρη…

Την ίδια  στιγμή, σε ένα άλλο νοσοκομείο, η ασταθής κατάσταση στην υγεία της Μαρίνας διατηρεί την αβεβαιότητα όλων των γύρω της, για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει για τη ζωή της. Όμως η δική της ανάγκη να ξανασυναντήσει την κόρη της, θα αποδειχτεί τελικά δυνατότερη από κάθε ιατρική πρόγνωση.

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να υπολογίσει ότι μέσα στην γενική αναστάτωση που θα προκληθεί, ο Φώτης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κρυφό ημερολόγιο της Μάρθας, που του αποκαλύπτει τα μεγάλα μυστικά στη ζωή της Μαρίνας, αλλά και στη δική του…

«Έλα στη θέση μου»

Η μνήμη του Αντρέα δείχνει να επανέρχεται και, ενώ ο Δαμιανός προσπαθεί να το αποφύγει, η Αιμιλία το χρησιμοποιεί υπέρ τους, ώστε να μάθουν πληροφορίες για τον Ζντράβκο.

Ο Αχιλλέας προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του, αλλά ο Ζντράβκο κρατά την Ρενάτα, της οποίας η μόνη ελπίδα είναι… η Σύλβια, που ετοιμάζει κάπου κοντά το συσσίτιό της.

Εν τω μεταξύ, η Φαίη προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την παρουσία του Μίμη στην εταιρία ώστε να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ της και να ανοίξει ο δρόμος προς τον Βλάση.

«Η Επιστροφή»

Ο Ζερβός ανοίγει τον δρόμο για την αθώωση της Άννας, χωρίς να καταδώσει, όμως, τον Βογιατζή και την κρυψώνα του.

Ο Πέτρος συγκρούεται με τον Παύλο, όταν βρίσκει την Αθηνά στο σπίτι του. Παράλληλα ο Στέφανος και η Δανάη βρίσκονται στην Αθήνα για το συνέδριο και ο Στέφανος βρίσκει την ευκαιρία να την προσεγγίσει ερωτικά, ενώ την ίδια ώρα ο Νίκος αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην σχέση του με την Νατάλια.

Ο Ορέστης ανακαλύπτει την συγγένεια της Αθηνάς με τον Παύλο, ενώ η Βίκυ παρακαλεί τον Ζερβό να καταθέσει επίσημα, προκειμένου να αποφυλακιστεί η κόρη της.

Θα καταφέρει η Βίκυ να πείσει τον Ζερβό ν’ ανοίξει τα χαρτιά του ή θα μείνει πιστός στην υπόσχεση που έδωσε κάποτε στον πατέρα του Βογιατζή;