Τα τηλεοπτικά νέα της μέρας: Ευαγγελία Αραβανή στο GNTM και Σίσσυ Χρηστίδου στον ΣΚΑΪ;
Νέα

Τα τηλεοπτικά νέα της μέρας: Ευαγγελία Αραβανή στο GNTM και Σίσσυ Χρηστίδου στον ΣΚΑΪ;

Τα τηλεοπτικά νέα της μέρας: Ευαγγελία Αραβανή στο GNTM και Σίσσυ Χρηστίδου στον ΣΚΑΪ;

Τι ισχύει και τι όχι;

Με τηλεοπτικά νέα ξεκίνησε το Happy Day και αφορούσαν τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και το GNTM.

Όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε ότι η παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα» συζητάει με τον ΣΚΑΪ και μάλιστα είχε δείπνο με στέλεχος του σταθμού. Η πιθανή μετακόμισή της αφορά και τον Παύλο Σταματόπουλο, τον στενό της συνεργάτη και κουμπάρο της. Η παρουσιάστρια φέρεται να συζητά για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου αμέσως μετά τον Γιώργο Αυτιά, το 10-1, όπου θα υπάρξει ντόμινο αλλαγών καθώς θα πρέπει να βρεθεί τι θα γίνει με την εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη. Βέβαια η Σίσσυ Χρηστίδου συζητά και με το Open. Το Dot συζητάει και με το Mega όπως είπε η τηλεκριτικός μιας και υπάρχουν φιλικές σχέσεις με τον κύριο Μαρινάκη που έχει εντάξει το Down Town  της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στα «Νέα Σαββατοκύριακο».

Το ρεπορτάζ του Happy Day είχε νέα και για το GNTM και την Ευαγγελία Αραβανή στη θέση της Βίκυς Καγιά, μια είδηση που είχε διαρρεύσει η Soulaglamorous στο Ιnstagram. Οι πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου ήταν ότι δεν υπάρχει τέτοια σκέψη διότι στο Star θέλουν ένα άκαφτο πρόσωπο.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι η παραγωγή πλησίασε φίλη της, στυλίστρια με καριέρα στο εξωτερικό.

Το χθεσινό ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στο Πρώτο Θέμα ανέφερε και αυτό ότι «Βρέθηκε και η Ευαγγελία Αραβανή να στρογγυλοκάθεται στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model δίπλα σε Ζενεβιέβ, Σκουλό και Μπράτη. Μόνο που εκεί την κάθισαν οι φήμες αλλά την σήκωσε η αλήθεια. Γιατί όπως αναφέρουν πηγές από το Star «πανέμορφη και υπέροχη η Ευαγγελία αλλά πολύ μακριά από τον στόχο μας»… Η ίδια λογικά τα διαβάζει και γελάει. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής»

https://streamable.com/tyyog9

Λίγα λεπτά μετά την προβολή του ρεπορτάζ βέβαια η Σταματίνα ανέφερε ότι η Σίσσυ της έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι προτεραιότητα έχει το κανάλι της σε κάθε διαπραγμάτευση.

https://streamable.com/14oov1